19. huhtikuuta 2015

Sunday mood on

IMG_2169 IMG_2044

Ei kesää ilman uusia aurinkolaseja! Viime viikkoina kevätaurinko on paistanut sen verran kivasti, että talven aikana pölyttyneille aurinkolaseillekkin on tullut taas käyttöä. Varsinkin kesän lähestyessä kauppojen arskahyllyt meinaa olla miulle vähän heikko kohta, eihän noita voi olla liikaa! Omalla kohdallani noiden hamstraamista kuitenkin rajottaa jonkun verran se, että miun naamalle ei todellakaan kaikenmalliset lasit sovi :-D Sitäkin enemmän oon sitten innoissani kun löytyy semmonen pari joka ei näytä omalla pärställä ihan hassulta.

IMG_2070 IMG_1910 IMG_2007

Hymy kiipee naamalle väkisin kun katon miun ens viikkoa kalenterista: ihanan tyhjää! Pari viime viikkoa on ollu aikamoista vilskettä kun oon ollu paljon töissä ja pitkien päivien jälkeen ei oo ollu voimia raahautua iltamyöhään ees salille. Tulevalle viikolle on näillä näkymin tiedossa vaan kolme työvuoroa, joten vapaa-aikaa on kyllä runsaasti. Sitä kyllä tarviinkin, sillä lauantai-iltapäivänä vien tavaraa kirppikselle (linja-autoaseman kirppis, pöytä nro 72, käykääs kurkkimassa jos kiinnostaa!) ja sitä ennen pitäs ehtiä koluta kaapeista joutavat pois ja vielä hinnotellakin ne. Jos nyt tällä kertaa sais ees alotettua sitä hommaa ennen viimestä iltaa...

IMG_2143 IMG_1934

Fisherman's friend-pastillit on miun uus addiktio. Rakastan kaikkee raikasta kurkkupastilleista hammastahnaan, jopa kylmägeelin mentholinen tuoksu on niin hyvä että voisin levitellä sitä iholleni ihan vaan sen tuoksun takia :-D Töissä miulla on usein joku pastillirasia työpaidan taskussa josta sit aina välillä huomaamattomasti napsin, ja nyt nuo spearmintin makuset kalamiehen kaverit on syrjäyttäny kaikki mynthonit ja sisut ihan 6-0. Nuo on melkein överiraikkaita, mut just siks ne onkin miun makuun!

IMG_1979

Tää viikonloppu on ollu tosi tosi hyvä ja onneks sille ei vielä loppua näy, kun edessä on vielä pari vapaapäivää. Sunnuntaifiilis saa siis jatkua ja se kyllä kelpaa miulle. Tähän viikonloppuun on mahtunu ystävien seuraa, hyvää ruokaa ja jonkun verran herkutteluakin, pari kappaletta salitreenejä, perhetuttujen 50-v. hääpäivän juhlistamista isommalla porukalla, myöhään valvomista sekä tietysti Miikan kainalossa köllöttelyä ja sarjojen tuijottelua. Eilen onnistuin myös vihdoin tilaamaan kauan metsästetyt unelmabikinit kesäksi, vitsi mikä fiilis oli kun menin heti herättyäni tsekkaamaan H&M:n sivut ja omaa kokoa oli yön aikana tullu varastoon! Puol yheksän aikaan lauantai-aamuna olinkin sitten jo klikkaillu biksut tilaukseen ja tuntia myöhemmin sitä kokoa ei enää ollu ees jälellä, joten aikamoinen tuuri kävi :-D Nyt vaan toivotaan että ne istuu päällekin yhtä hyvin kuin kuvassa mallille, haha you wish... Mut nyt on aika jatkaa tätä iltaa saunan raikkaana leffan tuijottelulla, hyvä viikonloppu saa siis oikein mainion lopetuksen. Kivaa illanjatkoa ja alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. mistä noi aurinkolasit siis on? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho, unohtu ihan mainita! ne on H&M:ltä :-)

      Poista
  2. Apua, miulle tuli noista kurkkupastilleista mieleen yläaste, kun meillä oli aina yskänkarkkeja, muistatko? Niitä Lidlin? Niitä oli pakko olla ja jos omat oli loppu ni pummittiin toisilta. Olin ihan unohtanu! :'--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no muistan! XD niitä missä oli se vihree käärepaperi, ei vitsi että olin koukussa niihin sillon :-D haha niitä ei oo tullukkaan syötyä moneen vuoteen, enkä tiiä uskaltaako enää maistaakkaan ettei kehity taas riippuvuus.. ;-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm