4. toukokuuta 2015

Kesäjuttuja H&M:ltä

IMG_2597

Nää on nyt ne bikinit, joista höyrysin tässä postauksessa. En voi muuta sanoa kuin että oon rakastunut ja ootan kesää ehkä vielä entistä enemmän nyt, kun on täydelliset bikinit varastossa sitä varten! Noiden sävy on oikeesti vielä aika paljon räikeempi koralli, joka näyttää varmasti kivalta ruskettunutta ihoa vasten. Miten voi ihminen tulla näin onnelliseksi yksistä bikineistä?!

IMG_2498 IMG_2456

Valkoisia kesäpaitoja ei voi koskaan olla liikaa... Ylemmän kuvan paidan tilasin bikinien kanssa samassa paketissa 15 euron hintaan ja alempi löytyi ihan täältä Savonlinnan H&M:ltä parillakympillä. Tykkään molemmista tosi paljon, sillä valkoisen ja pitsi/reikäkuvion yhdistelmä miellyttää miun silmää kovasti. Ylemmässä kuvassa vilahtaa myös BikBokilta pari kuukautta sitten tilatut farkkushortsit, joista ennustan tulevan kesän käytetyimpiä shortseja...

IMG_2550

Kesäksi tarvitsee myös aina muutamat halpiskengät, jotka on helppo vetää jalkaan ja jotka kestää ehjinä just sen yhden kesän. Miulla oli viime kesänä tuommoset aivan samanlaiset valkoiset pitsiballeriinat ja ne oli miun kesän käytetyimmät kengät, minkä kyllä huomas kesän loppupuolella... Olin kuluttanu ne ihan roskiskuntoon, mut heittäessäni ne pois päätin, että ens kesänä ostan samanlaiset ja nyt miulla sit on uudet, toistaiseksi puhtaan valkoiset oottamassa vähän lämpimämpiä kelejä. Viime kesänä ihastuin myös espadrilloihin ja tummansini-valkoraidalliset semmoset oli jo sillon hakusessa. No nyt ne sitten löytyy kenkäkaapista, joten summer, I'm ready for you!

Huomenta kaikille! Täällä on herätty uuteen viikkoon energisenä ja täynnä hyvää mieltä, kiitos taivaalla möllöttävän auringon ja vapaapäivän. Miten ihanaa onkaan herätä siihen, että huoneeseen tulvii auringonvaloa (ja sen myötä myös lämpöä...) ja tajuta, että on maanantai, muttei tarvitse mennä koko päivänä töihin? Aika tosi ihanaa, voin kertoa. Täällä oon nyt viettäny rennon letkeetä aamua, vetässy aamupuuron tässä postausta kirjotellessa, vieny petivaatteet ulos tuulettumaan ja seuraavaks ois tarkotus vetää lenkkikamat niskaan ja lähteä nauttimaan tuosta ihanasta auringonpaisteesta. Suunnitelmana ois reippailla kaupunkiin siivoomaan kirppispöytää (vielä huomiseen asti aikaa tyhjentää Kympintorilta pöytä nro 72, hurry up!) ja käydä samalla reissulla kaupasta ruokatarpeet tälle päivälle. Autokin pitäis hakea korjaamolta tän päivän aikana ja illalla suuntaan pumppiin, mahtava tunne kun pahimmat flunssaoireet alkaa vihdoin olla selätetty ja pääsee kunnolla salillekkin. Ihanaa ja energistä maanantaita kaikille, tästä se uusi viikko taas pyörähtää käyntiin ja kesäkin on himpun verran lähempänä! :-)

6 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita! :) Itsellä kans hakusessa kesäks tollasia halpiskenkiä! Millon teillä muuten on häät, kun niitä joskus mainitsit? :) Teethän niistä sit postauksia ja jo suunnittelusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mie voisin vetää koko kesän pelkillä halpislipokkailla, kun ne on kuitenkin kesän jälkeen niin kauheen näköset että turha satsata mihinkään kalliimpiin kenkiin :-D ja hääpäivää ei oo vielä päätetty, ajatuksen tasolla on jotain suunnitelmia olemassa, mut ne on vielä miun ja Miikan välisiä :-) eiköhän niistä ala sitten postauksia tulemaan kun asia on ajankohtaisempi! ;-)

      Poista
  2. Ääh noi valkoset pitsikengät! Miulla on ollu samaiset kenkulit kahtena eri parina, kummatkin mustana, ja RAKASTAN. Kaikki neljä kenkää ihan puhkikulutettu, ja nyt H&Mn netissä näin niitä taas, ja oi se pettymys ku ei ookkaan kokoa, ei mustissa eikä valkosissa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nuo kengät on kyllä ihan miunkin lempparit kesäkengät! lopulta ne näyttikin kyllä siltä, että niitä on käytetty, kun väri ei ollu enää lähelläkään kauniin valkoista ja pitsikuvioon oli tullu yks jos toinenkin isompi reikä... :-D voi ei, mie niin tiedän tuon tunteen! kannattaa seurailla H&M:n sivuja, luulisin että noita kyllä tulee sinne lisää :-) miullakin kävi noiden bikineiden kaa silleen että jouduin muutaman viikon kyttäilee kokoja lähes päivittäin ja lopulta odotus palkittiin :-D onhan siun nyt saatava täkskin kesäks tuommoset!!

      Poista
  3. Hei! kun sulla on se atooppinen iho, niin käytkö solariumissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo yli puoleen vuoteen käyny! kokeilin sitä joskus viime syksynä muutaman kerran mut sillon miun iho kuivu siitä vaan tosi paljon :-/ pitäs ehkä kokeilla uudestaan nyt ku iho ei oo ihan niin kuivassa kunnossa... paitsi että kohtahan pääsee jo aurinkoon hoitamaan ihoa ;-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm