14. lokakuuta 2015

8 x SYYSSUOSIKKI

IMG_8036 IMG_8075

SYKSYN VÄRIT Voiko noita upeissa väreissä kylpeviä puita hehkuttaa tarpeeksi?! Tää syksy on ollut ainakin tähän mennessä ihanan aurinkoinen ja mielikin on pysynyt pirteänä, kun ulos astuessa onkin vesisateen tai harmaiden pilvien sijasta sininen taivas ja kaikissa mahdollisissa oranssin, keltaisen ja punaisen sävyissä loistavat puut. Toivottavasti tälläisistä aurinkoisista päivistä saadaan nauttia vielä pitkään, sitä pimeää ja masentavaa kaamosta kun ei oo vielä yhtään ikävä.

IMG_8177

TREENI Liikunnan kannalta epäsäännöllisen kesän jälkeen ruotuun palaaminen on tuntunut niiin hyvältä. Kyllä kroppa ja mieli kiittää kun urheilu on taas osa arkipäivää ja herkuttelu rajoittuu viikonloppuihin. Tällä viikolla treenit joutuu valitettavasti jäämään vähän taka-alalle, kun oon monena päivänä iltavuorossa eikä nuo aamutreenit oo ihan meikäläisen juttu, mut viimestään viikonloppuna on kyllä päästävä purkamaan paineita salille. Liikunta toimii kyllä ihan ihmeellisenä terapiana ainakin miulle: pitkän ja rankan työpäivän jälkeen on ihan parasta päästä taistelemaan rautaa vastaan salille, kun taas jo muutama treenitön päivä peräkkäin näkyy väsymyksenä, kiukutteluna ja kaikinpuolin löysänä olona. Tulevan talven aikana miulla on tavoitteena muistaa se urheilun jälkeinen hyvän olon tunne joka kerta, kun tekis mieli enemmän kaivautua sohvan pohjalle kuin lähteä salille.

IMG_8099

KAAKAOHETKI YSTÄVÄN KANSSA Viime sunnuntaina vietettiin Katrin kanssa oikein kiva rupatteluhetki kuuman kaakaon ja vohveleiden äärellä. Sunnuntai ei tosin ollut mikään helpoin päivä löytää aukiolevaa kahvilaa Savonlinnassa, mut lopulta tärppäsi ja Kahvilan Saiman kermavaahtokaakao ja vohveli lettuhillolla ja kermavaahdolla oli kyllä oikein hyvä valinta kylmänä syyspäivänä.

IMG_7997

KYNTTILÄT Löysin H&M Homesta viimeksi siellä käydessäni pari ihanantuoksuista ja kivannäköistä tuoksukynttilää, joita tosin en oo raaskinut vielä polttaa... Säästän näitä niitä oikein synkkiä ja sateisia syysiltoja varten, ompahan jotain kivaa niidenkin varalle!

IMG_8112 IMG_8126

CK UNDERWEAR Normaalisti miun alusvaatteilla ei oo mitään asiaa tänne blogiin, mut näistä Calvin Kleinin ihanuuksista oon niin innoissani että oli pakko kuvata nää tähän postaukseen... Tykästyin tähän harmaaseen alusvaatesettiin joskus viime keväänä ja pengoin kaikki mahdolliset nettikaupat läpi, löytämättä yhdestäkään niistä oikeaa kokoa sekä ylä- että alaosasta. Monen kuukauden ajan kävin kattelemassa eri nettikauppojen tarjontaa, kävin jopa Calvin Klein Underwear-liikkeessä Helsingissä, mut mistään ei löytyny S-kokoa näistä molemmista. Ja halusin nimenomaan ostaa molemmat osat samalla kertaa, koska nää vaan näyttää niin kivalta yhdessä.. Vihdoin ja viimein noin kuukausi sitten bongasin Zalandon varastoihin tulleen täydennystä eikä mennyt montaa minuuttia, kun olin jo klikkaillut nää tilaukseen. Enkä oo kyllä katunut hetkeäkään, vaikka olihan näillä hintaa enemmän kuin jollain henkkamaukan alusvaatteilla, mut kyllä sen laadun tunsi heti kun vedin nää ekan kerran päälle. Aivan ihanat!!

IMG_7897

LEMPPARIKUKAT Viime viikolla ostin itelleni palkkapäivän kunniaks pari kimppua terttuneilikoita ja kylläpä voikin pieni asia piristää muuten niin tavallista keskiviikkopäivää. Nuo kukat on sitä paitsi säilyneet jo viikon tosi hyvinä, ihana kun saa ihailla niitä pidempäänkin kuin pari päivää!

IMG_8249

UNI Tänä syksynä oon huomannut tosi vahvasti sen, miten paljon miun unentarve on lisääntynyt valon määrän vähentyessä ja päivien lyhentyessä. Kesällä sitä jaksoi painella menemään vähän lyhyemmilläkin unilla ja aamuisin oli paljon virkeämpi olo kun herätyskellon soidessa aurinko möllöttikin jo taivaalla. Nykyään saan onneksi nukuttua hyvin, viime talvena miun univaikeuksien ollessa pahimmillaan oli aamulla sängystä nouseminen todellakin työn ja tuskan takana. Tulee ihan paha olo sitä miettiessäkin, miten väsynyt olin silloin... Oon niin kiitollinen siitä, että oon päässyt unettomuudesta ainakin toistaiseksi eroon ja saan herätä aamulla levänneenä ja tietoisena siitä, että jaksan iltaan asti ilman sen kummempia ponnisteluja. Unettomuudesta kärsineenä sitä myös osaa nykyään antaa unelle sille kuuluvan arvon ja ajan. Nukkuminen on ihan parasta

IMG_2000

KURKKUPASTILLIT SÖPÖSSÄ RASIASSA En voinu olla ostamatta näitä supersöpöjä pastillirasioita kun törmäsin näihin Tigerissa! Rasian ulkomuodon lisäksi myös itse pastillit on todettu hyviksi ja ihanan voimakkaan makuisiksi, eihän ne nyt varmaan mihinkään syysflunssaan auta mut ainakin suunraikastajina toimii hyvin. Tiger on kyllä huippukauppa tämmöisten pienten, mutta piristävien asioiden löytämiseen!

2 kommenttia:

  1. Opiskeletko sä jotain tällä hetkellä tai alatko opiskelemaan jotain tulevaisuudessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en opiskele tällä hetkellä, mut kyllä senkin aika vielä tulee. koulupaikkaa miulla ei vielä oo ja aion hakea kouluun sitten kun tiedän mitä oikeesti haluan tehdä :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm