1. tammikuuta 2016

HELLO 2016

No niin, se ois nyt sitten 2016 ja tammikuun ensimmäinen päivä! Milläs fiiliksillä on uusi vuosi käynnistynyt? Täällä aika mukavasti, eilen vietettiin rauhallista ja rentoa koti-iltaa, käytiin myö vähän raketteja kattelee mut muuten meininki oli pitkän työpäivän jälkeen aika väsähtänyt. Miika katteli itelleen häihin pukua netistä ja mie kyhnötin sohvan nurkassa karkkikupin kanssa, näin meillä vaihdettiin vuotta :-D Pääsin nukkumaan vasta yhden aikaan ja se tuntui hirmu myöhältä kun oon tottunut menemään sänkyyn yleensä siinä yhdentoista kieppeillä. Ihan naurattaa minkälainen vanhus sitä on välillä tavoiltaan, mut toisaalta säännöllinen unirytmi on miulle nykyään tosi tärkee ja haluun pitää siitä kiinni ihan vaan oman jaksamisen kannalta.

IMG_0400

Muutama päivä sitten kova tuuli oli saanut yön aikana meidän lähirantaan tällaista upeaa jäätaidetta aikaiseksi. Järveltä roiskunut vesi oli jäädyttänyt koko aallonmurtajan kaikkine kaislikkoineen. Oli aika hienon näköistä! Kuvaushetkellä tuuli tosin puhalsi edelleen niin kovaa, etten pystynyt nappaamaan kuin muutaman kuvan ja oli jo palattava takasin autoon lämmittelemään...

IMG_0552 IMG_0417

Monille joulu on herkuttelun ja hyvinsyömisen aikaa, ja vaikka myö ei joulua vietetäkkään, niin pyhien aikaan tuli kyllä vedettyä suklaata kyllästymiseen asti. Vastapainona mässäilylle salillakin tuli käytyä monena päivänä putkeen, siellä sai joulun aikaan treenailla aika rauhassa. Joulupäivän iltana vietettiin saunailtaa kaveriporukalla ja istuskeltiin paljussa tähtitaivaan alla monta tuntia, oli tosi kivaa! Oli kyllä ihanaa saada muutama vapaapäivä töistä kiireisen kuukauden jälkeen, tää oli varmaan eka kerta ikinä kun oikeesti ootin joulua ja sitä että pääsen vaan rentoutumaan ja olemaan.

IMG_0563 IMG_0392

Niiden vapaapäivien aikana käytettiin Miikan kanssa aika monta tuntia myös meidän hääkutsujen askarteluun. Oon kyllä kiitollinen kun oon saanu itelleni noin kärsivällisen, huolellisen ja käsistään taitavan sulhasen! Eihän niitä kutsuja ois kehannu kellekkään antaa jos niiden tekeminen ois jääny miun vastuulle... Monen tunnin liimaamisen ja leikkaamisen jälkeen saatiin kuitenkin vihdoin kaikki kutsut valmiiksi ja iso osa niistä on jo toimitettu häävieraillekkin.

IMG_0445 IMG_0546

Tilasin viime keväänä nää samanlaiset bikinit korallin värisinä ja ne on ollu niin kivat, että nyt kun törmäsin näihin mintunvihreisiin H&M:n sivuilla, en voinu vastustaa kiusausta. Vaikka onkin vasta tammikuu ja näitä pääsee käyttämään vasta piiitkän ajan päästä, niin jotenkin vuoden ensimmäisten bikinien ostamisesta tulee aina sellainen fiilis että kyllä se kesä sieltä on tulossa. Tiiättekö? Mie ainakin kuulun niihin jotka vuodesta toiseen oottaa aina yhtä innokkaasti sitä kun ekat bikinit saapuu keväällä kauppoihin, siitä tulee vaan niin kesäinen olo!

IMG_0498 IMG_0589 IMG_0617

Tänään suuntasin melkein heti herättyäni salille ja aloitin uuden vuoden kunnon jalkatreenillä. Muutaman liikkumattoman päivän jälkeen tuntui kyllä tosi hyvältä päästä tekemään jotain, viime päivien pitkät ja rankat työpäivät oli kyllä vetäny niskat aikamoiseen juntturaan. Monet lupaa näin uuden vuoden alkaessa aloittaa terveellisemmät elämäntavat, mut mie en oo koskaan innostunu uudenvuodenlupauksista. Tänä vuonna haluun kyllä yrittää ylläpitää sitä treenitahtia, jonka sain loppuvuoden aikana päälle. Salille on ollut kiva lähteä, treenit on kulkeneet hyvin ja tuoneet valtavasti lisää energiaa ja endorfiinejä tähän pimeään vuodenaikaan. Pitkienkin työpäivien jälkeen hyvä treeni piristää kummasti ja sen jälkeen on niin ihana päästä syömään kunnolla ja lepäämään loppuillaksi.

IMG_0578

Tälläistä tänään, toivottavasti teilläkin on ollut kiva vuoden ensimmäinen päivä! Hyvää viikonloppua kaikille ja palataan taas, adios amigos!!

10 kommenttia:

  1. Ihana hääkutsu kuva! <33

    VastaaPoista
  2. Mitäh, miten miulta on menny ihan ohi että ootte menossa naimisiin! Hurjasti onnea teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. et oo kuule pahasti jälessä, kerroin siitä täällä blogissa vasta toissapäivänä julkaisemassani tekstissä! :-D kiitos paljon molempien puolesta :-)

      Poista
  3. Mikä sun ig on? :)

    VastaaPoista
  4. Saako kysyy että miten Miika kosi sua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se oli yksinkertaisen kaunis kosinta, siihen ei liittynyt mitään leffoista tuttuja yllätyskäänteitä enkä ois niitä kyllä kaivannutkaan :-) tärkeintä oli se että Miika osoitti haluavansa miut loppuelämän kumppanikseen ja tottakai halusin sitä ollakkin!

      Poista
  5. saanko kysyä miksi ette vietäneet joulua? tosi kiva blogi sulla ja onnea häähumuun! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uskonnollisista syistä, ollaan Jehovan todistajia :-) kiitos paljon!!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm