7. elokuuta 2016

LIFE LATELY

IMG_7183 IMG_1010 IMG_6822 IMG_6846 IMG_7215 IMG_7122 IMG_6999 IMG_7331 IMG_7362

Itsepoimittujen vattujen ja mustikoiden syömistä joka päivä, monta kertaa, lähes kyllästymiseen asti. Paitsi hei, eihän noihin herkkuihin voi koskaan kyllästyä! Niiiin hyviä.

Valtavan suloisten hoitokoirien paijailua ja niiden touhujen seurailua hymyssä suin. Maailman kiltein suomenlapinkoira Saaga ja supersympaattinen mäyräkoira Unto oli meillä yökylässä alkuviikosta ja voi vitsit miten paljon iloa niistä höppänistä oli. Koirakuume pomppas taas hälyttäviin lukemiin...

Aamuspinneihin raahautumista tyynynjälki poskessa ja tunnin jälkeen kotiin kipittelyä hikisenä ja onnellisena. Vaikka sänky oiskin tuntunut herätyskellon soidessa aika monta kertaa houkuttelevammalta vaihtoehdolta kuin treenille lähteminen, saa noista aamuspinneistä kyllä ihan huikeen startin päivään. Nättinä kesäaamuna heräilevän kaupungin läpi käveleminen hyvä hiki pinnassa, pienissä endorfiinipöllyissä ja kellon näyttäessä vasta puoli yhdeksää = täydellisyyttä.

Orange is the new blackiin uudelleenkoukkuuntumista melkein vuoden tauon jälkeen.

Iltauinteja lähirannasta ja niiden jälkeisestä hyvän olon tunteesta nauttimista kotisohvalla. On ollu ihana huomata, että muillakin meidän naapuruston asukkailla on tapana hipsiä pyyhkeet ympärillä järveen pulahtamaan, vaikka ihan keskustassa asutaankin.

Kreikan sään seuraamista lohdutukseksi pahimpina kaatosadepäivinä. Enää 5 päivää lähtöön! Miun puolesta saa sataa vaikka koko ensi viikon, sitä enemmän nautin sitten niistä kolmenkympin paremmalla puolella huitelevista hellelukemista.

Ikean trikoolakanoiden fiilistelyä. Paras. Ostos. Ikinä. En malta odottaa, että pääsen kiehnäämään kohta meidän pehmoiseen petiin. Ja ne kun on vielä niin nätitkin, täydellinen kopio Marimekon samanlaisista mut hieeeman kalliimmista trikoolakanoista.

Savonlinnaan juuri avatun, superviihtyisän kahvilan testaamista. Kahvila ALKU ei ole vielä edes virallisia avajaisiaan pitänyt, mut tän viikonlopun testimenu ja kahvilan upea sisustus vei ainakin miun sydämen mennessään. Ehdottomasti uus lempparikahvilani ja sijainnissakaan ei valittamista: meiltä kävelee tuonne alle kahdessa minuutissa! Just tätä tänne ollaan kaivattu.

Paikallisen jalkapallojoukkueen kotipelin seuraamista nättinä kesäiltana. Eihän nyt kesä ole mitään ilman STPS:n peliä...!

Miikan kainalossa nukkumista, Miikan kanssa samalla tyynyllä nukkumista, käsi kädessä nukkumista, otsa otsaa vasten nukkumista, lusikasta nyt puhumattakaan. Meistä on Miikan kanssa tullut aikamoisia söpisuinujia ja syy on oikeastaan meidän 120 cm leveässä sängyssä, ei siinä kovin kaukana toisesta edes pysty nukkumaan :-D

Jäljelläolevien tuntien laskemista kesäloman alkuun ja se maailman paras fiilis kun perjantai-iltapäivänä klo 14.01 vihdoin kirjasin itteni töistä ulos ja sanoin työkavereille että nähdään kolmen viikon päästä. Tää viikonloppu on siis nautiskeltu lomalaisena olosta: ollaan tehty paljon kivoja juttuja, mut myös otettu vaan rennosti, nukuttu pitkään ja siivottu kotia kun siihen on vihdoin ollut aikaa. Ei voi muuta sanoa kuin että ompa ihanaa olla lomalla!

10 kommenttia:

  1. Mä en oikeen itekään tiedä, mikä sun blogissa viehättää, mutta se on ollut jo pitkään ihan mun ykkössuosikkina omalla blogilistalla! Ehkä tää aitous, rentous ja se miten paljon tykkäät tästä hommasta harrastuksena näkyy rivien väleistä saa mut innostumaan. Ei haittaa vaikka kertoisit vaan teidän arjesta viis postausta putkeen - niitä on aina niin kiva lukea! Toivottavasti sun innnostus bloggaamista kohtaan ei ikinä lopahda :-D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua miten ihana kommentti, kiitos!! tulipa tosi hyvä mieli tästä ja niin kiva kuulla että aitous ja innostus bloggaamiseen näkyy sinne asti :-) oon kyllä yhtä hymyä nyt, kiitos ihana sinä ❤️ toivottavasti siun innostus miun blogin lukemista kohtaan ei lopahda ikinä! :-D

      Poista
    2. ihan samat mietteet täällä ku aadailonalla!! oon seurannu sun blogia jo useamman vuoden, ja vaikka seuraanki paaaaljon muitakin tunnettuja ja ei niin-tunnettuja bloggaajia nii silti suupielet venyy aina korviin asti ku huomaa että sulta on tullu postaus:D että jatka samaan malliin<3 mutta minnepäin te olittekaan lähössä reissuun ja millon? Matkataan mun kaverin kanssa perjantaina Kreetaan Rethymnoniin, enää kaks yötä!!!<3<3<3

      Poista
    3. voi kiitos siullekkin ihanasta kommentista! täälläkin veny nyt suupielet korviin asti kun saa tämmöstä palautetta :-D kiitos kiitos kiitos!! meilläkin on perjantaina lähtöpäivä ja Kreikkaan mennään, tosin meillä on kohteena Kos :-) täälläkin on laskettu kuumeisesti jäljelläolevia päiviä ja öitä ja huikeeta että se on jo ylihuomenna! oikein ihanaa reissua teille, nauttikaa! ♥

      Poista
    4. Aijaa, me oltiin aikalailla tasan vuosi sitten Kosilla ja se oli kyllä kans ihana paikka! Kiitos, ihanaa reissua teillekki<3

      Poista
    5. kiitos, ja sepäs sattu hauskasti! oon itekkin käyny Kosilla kerran aikasemmin muutama vuosi sitten, mut jos siulla on jotain viime hetken vinkkejä antaa niin otan mielelläni vastaan :-D ollaan siellä kuitenkin pari viikkoa joten keretään puuhata yhtä sun toista!

      Poista
  2. Onko nuo lakanat minkä nimisen? En löytänyt ikea sivuilta ja pakko saada samanlaiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kerkesin valitettavasti heittää sen paketin jo roskiin, mut pesulapussa lukee rynkolvon, olettasin että se on se nimi :-) en oo itekkään löytäny ikean sivuilta noita, mut myymälöistä pitäs kyllä löytyä mustavalkosina ja harmaavalkosina! suosittelen ehdottomasti, aivan ihanat on :-)

      Poista
  3. Mä näin kanssa sen ALKU-kahvilan, kun käytiin äidin kanssa Savonlinnassa ja vaikutti todella kivalle. Siinä oli vähän sellainen Fazer-kahvilan fiilis meneillään. Ja kiva, kun arki on rullannut noissa merkeissä. Toivotan oikein hyvää syksyä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ALKUa suosittelen kyllä lämpimästi testaamaan, oon muutaman kerran ehtinyt siellä käymään ja joka kerta ihastunut siihen vain enemmän! samoin hyvää syksyä sinne :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm