27. helmikuuta 2017

WINTER WONDERLAND

IMG_2594 IMG_2611 IMG_2723 IMG_2808 IMG_2782 IMG_2570 IMG_2800 IMG_2743 IMG_2715 IMG_2631 IMG_2815

Ihanaa maanantaita! Nää kuvat on napattu pari viikkoa sitten, kun oli aivan upea ulkoilusää ja luonto näytti ihan superkauniilta. Muistan, kun juteltiin Miikan kanssa näitä kuvia napsiessa siitä, miten paljon helpommalta pitkä talvi tuntuisi, jos joka päivä olisi tuollainen sää. Auringonpaiste tekee kyllä ihmeitä mielialalle!

Viikonloppunakin saatiin nauttia aurinkoisesta säästä ja ilmassa oli kirpeästä pakkasesta huolimatta jo selvää kevään tuntua. Miulla oli lauantaina vielä aamuvuoro töissä, mut siitä selvittyäni jäinkin viikonlopun viettoon ja sama teema jatkuu vielä tänäänkin, oon nimittäin vapaalla. Aika kiva laittaa viikko käyntiin vapaapäivällä! Viikonloppuna rentouduttiin kotisohvalla lempparisarjoja katellen, tehtiin taas kana-tacosalaattia iltapalaksi, vietettiin aikaa perheen kanssa, ulkoiltiin, nukuttiin pitkiä yöunia, siivottiin, haettiin Kahvila ALKUn herkkuja kotiin ja urheiltiin. Lauantaina juoksin pitkästä aikaa lenkin salin juoksumatolla ja askel kulki yllättävän kivasti! Oon vähän varonut juoksemista viimeisen parin vuoden aikana, sillä miun penikat kipeytyy siitä aina niin paljon, mut ehkä viime kuukausien jumpissa hyppimisestä on ollut ainakin se hyöty, että jalat on tottuneet tärähdyksiin. Penikat ei nimittäin kipeytyneet melkein tunnin juoksemisesta juuri ollenkaan, ne tuntuu ainoastaan vähän kireiltä mutta se on oikeastaan ihan perus :-D Olisi mahtavaa jos nyt kevään aikana pystyisi lisäämään juoksulenkkejä treenikalenteriin vähitellen.

Huomenna starttaakin sitten tiukka 9 päivän työputki ennen kuin on aika jäädä lomalle. Työviikko tulee menemään varmaan tosi nopeasti, sillä hoidettavia asioita ennen reissuun lähtöä on vielä about miljoona, ja vähän pelottaa, ehdinkö ja muistanko oikeesti tehdä kaiken... Eilen kävin jo hakemassa matkalaukun varastosta ja tarkoitus olisi pikkuhiljaa tässä viikon aikana pakkailla tavaroita sinne, että vältyttäisiin viime hetken panikoinneilta sen suhteen. Täytyy varmaan tehdä vielä tänään listaa mukaan otettavista tavaroista, sillä ilman sitä pakkaamisesta ei tuu ainakaan yhtään mitään. Mutta nyt me saatiin kutsu lähteä mummon luokse syömään, joten pitäisi varmaan vaihtaa yöpaidan tilalle jotain muuta ja lähteä käppäilemään kohti mummolaa. Palaillaan vielä mahdollisesti myöhemmin tällä viikolla, jos vaan ylimääräistä aikaa töiltä ja lähtötohinoilta jää :-) Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. aurinkoiset talvipäivät on kyllä ihania <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no on, melkein yhtä ihania kuin aurinkoiset kesäpäivät! ;-)

      Poista
  2. Oi että, tosi nättejä kuvia! Hyvä, että jalkasi eivät kipeytyneet juoksemisesta, juoksu on niin mukava harrastus!
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Sini! itse asiassa penikat kyllä kipeytyi vielä myöhemmin aika pahasti, eli iloitsin asiasta vähän turhan aikaisin :-D pitää nyt kokeilla jatkossa ottaa vähän rauhallisemmin tuon juoksun kanssa ja totutella pikkuhiljaa...

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm