5. huhtikuuta 2017

YSTÄVÄNI ELLI

Jotta saataisiin vähän vaihtelua reissuhöpinöihin, päätin toteuttaa tän viime aikoina monissa blogeissa näkyneen Ystäväkirja-haasteen. Olin pikkutyttönä aivan hulluna ystäväkirjoihin, miulta löytyi niitä useampi kappale, ja ihan parasta oli jos joku kaveri antoi oman ystäväkirjansa täytettäväksi. Tykkäsin vastailla niiden kysymyksiin niin paljon, että monesti miun omastakin ystäväkirjasta löytyi useampi aukeama omilla vastauksillani täyteltynä :-D Tiedän, kuulostaa lievästi sanottuna hölmöltä... Mut siks tää kysymyshaaste sopiikin miulle paremmin kuin hyvin, näihin on edelleen yhtä kiva vastailla ja kysymyksiäkin on vähän päivitelty sieltä inhokkikouluaine-tasolta. Pidemmittä puheitta, mennään asiaan!

IMG_4583

Nimeni on... Elli Ilona Räisänen.

Jotkut tosin kutsuvat minua... Elsiksi, Ellikäksi, Elluksi, Lelluksi, Ejjiksi... Onhan näitä, mut oon ihan tyytyväinen siihen, ettei miulla oo jotain kaikkien tuntemaa lempinimeä, vaan suurimmalle osalle oon ihan vaan Elli :-)

Oon syntynyt... Savonlinnan keskussairaalassa kesäkuussa 1995.

Pienenä olin varma, että minusta tulee... eläinlääkäri. Se oli unelma-ammattina lähes koko peruskouluajan, toki rinnalla kävi välillä muitakin vaihtoehtoja. Nuorempana kävin miun iskän ja veljien kanssa usein uimahallissa uimassa, ja joskus silloin keksinkin, että haluan isona uimahallin vastaanottovirkailijaksi.. Aikamoinen dream job! Toinen hyvä uraidea, jonka sain joskus ala-asteikäisenä, oli ryhtyä posteljooniksi, joka postia jakaessa ulkoiluttaisi samalla ihmisten koiria. :-D

IMG_0002

Kolme parasta piirrettä minussa on... periksiantamattomuus, empaattisuus ja iloisuus.

Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu... ainakin paljon töitä. Kyllä huomaa, että lomat on lomailtu ja arki alkanut, kun viime päivät on olleet aikamoista juoksemista paikasta toiseen, jotta työvuorojen lisäksi ehtisi esimerkiksi näkemään kavereitakin. Toivottavasti lähitulevaisuudessa saataisiin myös tää kevät vihdoin kunnolla käyntiin, olisin ihan valmis jo vetämään vähän kevyempää vaatetta päälle ja fiilistelemään valoisia iltoja vaikkapa pyöräillen ja rantakallioilla istuskellen! Kesälomasuunnitelmiinkin olisi kiva saada jonkinlaista varmuutta, tällä hetkellä ne on nimittäin vielä ihan auki, mutta eipä niillä toisaalta vielä mikään kiire ole.

IMG_4677 IMG_4681

Suosikkikaupunkini on... Barcelona, vaikken ole siellä koskaan edes käynyt :-D Olen unelmoinut sinne matkustamisesta jo vuosien ajan, sillä olen kuullut kyseisestä kaupungista niin paljon hyvää ja tiedän, että viihtyisin siellä aivan varmasti. Seuraava kaupunkiloma suuntautuukin toivottavasti vihdoin Barcelonaan! Suomen kaupungeista melko tasavertaisia suosikkejani ovat Helsinki, Tampere ja Kuopio, ja maailmalta taas Budapest ja Palma ovat jääneet erityisesti mieleen.

Suosikkibiisini tällä hetkellä on... mahdotonta valita vain yhtä, joten: Ed Sheeran - Eraser, The Chainsmokers & Coldplay - Something just like this ja Haloo Helsinki! - Terveisin mä.

Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on... Zhong Guo Long-niminen kiinalainen ravintola täällä Savonlinnassa, ikisuosikki joka ei petä koskaan! Haetaan tuolta vähän turhankin usein ruokaa kotiin, ja otetaan aina samat annokset jaettavaksi, kanaa gong bao ja friteerattua kanaa. Aivan liian hyvää, ja iso plussa tulee myös siitä, että ruokia ei koskaan tarvitse odotella pitkään.

Suosikkijuomani on... vesi? Maito? Aika vähän tulee edes juotua muita kuin noita, mutta jos nyt pitäisi joku keksiä, niin sitruunavissy ja Celsiuksen virvoitusjuomista päärynä ja sitruuna-lime on aika jees. Ja kyllähän se cokiskin joskus aika hyvältä maistuu.

IMG_4662

Suosikkisarjani just nyt on... ehdottomasti How to get away with murder! Aloitettiin Miikan kanssa katsomaan kyseistä sarjaa Netflixistä vasta ihan muutama päivä sitten, mut ollaan ehditty jo koluamaan eka tuotantokausi lähes kokonaan läpi... Äärimmäisen koukuttava sarja!

Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on... Nyxin Love Contours All-meikkipaletti, josta löytyy niin luomi- ja kulmavärejä kuin contouria ja highlightereitakin eri sävyissä. Viime aikoina on kyllä tullut meikattua tosi vähän, kun Thaimaan jäljiltä on vielä vähän päivetystä kasvoilla.

Suosikkisovellus puhelimessani on... Instagram (ylläripylläri) ja VSCO. Myös YouTube-sovellusta tulee käytettyä puhelimella aika paljon, sillä en koskaan jaksa avata konetta videoiden katselua varten.

IMG_4685

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Yleensä aivan liikaa tavaraa. Pakkaaminen on taito, missä miulla on todella parantamisen varaa, nimimerkillä Thaimaahan raahaamistani vaatteista käytin ehkä puolia. Mukaan reissuun päätyy yleensä ainakin nämä: puhelin, kamera, lompakko, passi, laturit, liikaa vaatteita, vähintään yksi kirja, tärkeimmät hygienia- ja kosmetiikkatuotteet, aurinkolasit ja mahdollisimman hyvät kengät.

Mitä teet kotona kun kukaan ei näe? Kuuntelen musiikkia tanssien ja laulaen samalla mukana, valloitan koko meidän pienen sohvan joko alastomana tai puolialastomana ja jätän likaiset astiat pöytään syömisen jälkeen (badass!).

Viimeisin sisustusostoksesi? Marimekon mustavalkoinen Varvunraita-tarjotin, senkin tosin ostin joskus helmikuussa :-D Sisustusostokset on siis jääneet tosi vähälle viime aikoina, vaikka jotain uutta keväistä olisi kyllä kiva saada kotiin!

Viimeisin Whatsapp-viesti? Emojeita meidän perheen Whatsapp-ryhmässä.

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Ruokaan tai treenivaatteisiin! Ikeastakin saisi kyllä viidelläkympillä jo aika paljon kaikkea kivaa...

Bravuurini keittiössä? Kysyin tätä Miikalta, ja vastauksena oli piiitkä hiljaisuus :-D Se kertoo ehkä jotain miun keittiötaidoista... Jos nyt jotain pitäisi tähän vastata, niin ehkä salaatit, instakelpoiset aamupalat ja juustokakut!

Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta? Joko irtokarkkeja Filmtownista tai sipsejä ja ranch-dippiä! Tai sitten ihan vaan suklaata, Fazerin keksisuklaa ja Maraboun minttukrokantti on aika kovia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm