2. tammikuuta 2018

TAMMIKUUN TOINEN

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille! Mites uusi vuosi on lähtenyt käyntiin just sinulla? Täällä ihan mukavasti, melko arkisissa tunnelmissa työn merkeissä, ja eilinenkin tuntui vuoden ensimmäisen päivän sijaan ihan vaan tuikitavalliselta maanantailta, kun vääntäydyin aamulla vapaan viikonlopun jälkeen töihin. New year, new me-tyyliset uudenvuodenlupaukset on tällä hetkellä kaikkien huulilla, ja vaikka itse haluan tänäkin vuonna pysyä kaukana moisista ja olla näin aiheuttamatta itselleni turhia paineita, on mielessä kuitenkin muutama tavoite vuodelle 2018. Niistä voisin kuitenkin höpötellä enemmän vaikka ihan omassa postauksessaan, sillä nyt ajattelin luoda puhelinkuvien välityksellä vielä pienen katsauksen loppuvuoteen ja joulukuun tunnelmiin!

IMG_0006

1&2. Onko parempaa aloitusta uudelle viikolle kuin aurinkoinen vapaapäivä? Jos miulta kysytään, niin eipä kyllä taida olla! Viime viikkojen (tai no, kuukausien...) aikana kun tuota valoilmiötä ei ole paljon näkynyt, niin se tuntuu sitäkin kivemmalta, kun välillä saadaan edes pieni muistutus siitä, ettei se mollukka ole ihan kokonaan hylännyt meitä.
3. Tuosta Bikbokin raitapaidasta on tullut ihan miun suosikki, voisin pitää sitä joka päivä!
4. Olipa aika kiva tulla salilta nälkäisenä kotiin, kun mies oli sillä aikaa kokannut tacosalaattia meille Netflixin kaveriksi *sydänsilmäemoji* Tää yksinkertainen resepti on ihan meidän bravuuri, kun tekee mieli jotain vähän täyttävämpää iltapalaa, ja siihen tulee Atrian kananpojan jauhelihaa, maissilastuja, avokadoa, jäävuorisalaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua, fetajuustoa ja Ranch-dippiä. Suosittelen ehdottomasti testaamaan, jos tää on jäänyt jostain syystä vielä kokeilematta!
5&6. Tilasin pari viikkoa sitten Deseniolta hyvän tarjouksen innoittamana muutaman uuden julisteen kodin ilmettä piristämään, ja siitä lähtien, kun viime viikolla saatiin nuo seinälle, oon ihastellut niitä päivittäin. Nuo kasviaiheiset taulut sopii meidän keittiön pöydän yläpuolelle kuin nenä päähän, ja noissa mustissa tekstijulisteissa taas on aivan loistavat, niin täydellisesti meikäläistä kuvaavat quotet :-D

IMG_0007

1. Talvipäivänseisauksen kunniaksi punaa huuliin ja kukkapaitaa päälle! Kevät, olen valmis.
2. Kaksi suurta suosikkiani samassa kuvassa: sininen taivas ja vanhat talot. Nää kaksi asiaa näyttää yhdessä oikein erityisen hyvältä.
3&4. Viikonloppuna käytiin ystäväpariskunnan kanssa burgereilla ja istumassa iltaa Happy Time-baarissa, ja lauantai-ilta vierähti oikein rattoisasti hyvän ruuan, juoman ja ennen kaikkea seuran parissa. Olin jo jonkin aikaa haikaillut hyvien burgereiden perään, enkä ollut edes muistanut, että Häppäristähän niitä saa... Sinne siis seuraavan kerran, kun tulee hampparin mieliteko!
5. Loppuvuodesta oli kiva saada monia muualla asuvia kavereita tänne Savonlinnaan lomailemaan, esimerkiksi kuvassa näkyvän tyssin kanssa treffattiin eräänä aurinkoisena perjantaina kuvailun ja kahvittelun merkeissä. Toi punaisen oranssi toppatakki on muuten alelöytö H&M:ltä, ja sen hieman erikoisesta mallista huolimatta, tai ehkä just sen takia, tykästyn siihen päivä päivältä enemmän.
6. Tää maisema on kummitellut viime aikoina mielessä ehkä vähän liikaakin... Pakko myöntää, että huokaillaan Miikan kanssa toisillemme päivittäin, että "mieti kun oltais Thaimaassa" ja vähän harmittaa, kun tänä talvena ei ollut mahdollisuutta lähteä sinne suunnille. Noh, toivottavasti ensi talvena tilanne on toinen! Ja sitä ennen koittaa vielä kesäkin, jolle on jo aika kivoja matkasuunnitelmia tehtynä... ;-) Can't wait!!

Nyt mie siirryn tästä koneen äärestä iltapalan tekoon, ja sitten pikkuhiljaa unten maille... Tää viikko tuntuu jo nyt ikuisuuden pituiselta, sillä ollaan lähdössä viikonlopuksi pienelle lomareissulle Etelä-Suomeen, ja vaikka kyseessä on näillä näkymin vain yhden yön visiitti poissa kotoa, jotenkin tosi ihanaa päästä ottamaan pieni irtiotto arjesta pitkästä aikaa :-) Kivaa loppuviikkoa kaikille, ja vielä kerran: oikein mainiota ja iloista uutta vuotta!

2 kommenttia:

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm