28. tammikuuta 2018

THE HAT

IMG_1002 IMG_1765_Fotor IMG_1756_Fotor IMG_1790_Fotor IMG_1001 IMG_1801_Fotor

Kun noita veturinkuljettajahattuja alkoi keikkua bloggaajien päälaella muutama vuosi sitten, olisin voinut vaikka vannoa, etten koskaan hankkisi itse samanlaista. Alkuun ne näytti silmääni vähän hassuilta, tarpeeksi monta kertaa törmättyäni hattuun eri somekanavissa en kiinnittänyt niihin enää sen suuremmin huomiota. Joillekin jutuille lämpeneminen ottaa pidemmän ajan, ja tän lätsän tapauksessa kului se parisen vuotta ennen kuin aloin vaihvihkaa miettimään, miltähän kyseinen asuste mahtaisi näyttää omassa päässä. Jokin aika sitten nappasin sitten puolitosissani hatun mukaani sovituskoppiin testattavaksi ja kuten näette, tässä sitä taas ollaan. Never say never! Ei tuo nyt hassummalta näytä, vai mitä mieltä olette? Ainakin se on täydellinen pelastus huonoina hiuspäivinä...

Viikonloppu alkaa olla paketissa ja näille parille päivälle asetettu missio eli kunnon nollaus suoritettu paremmin kuin hyvin. Annettiin herätyskellollekin pari päivää vapaata ja ollaan nukuttu aamuisin niin pitkään kuin on unta riittänyt, ja nautiskeltu sen jälkeen oikein hitaista aamuista yhdessä. Harvinaista herkkua, kun kummallakaan ei ole ollut kiire mihinkään, vaan ollaan saatu loikoilla kaikessa rauhassa ja syödä aamupalaakin pitkän kaavan mukaan. Eilispäivälle oli yksi ainoa juttu hoidettavana, kävin nimittäin viemässä tavarat miun ja äidin kirppispöytään, eli jos kiinnostaa, niin nyt kannattaa mennä penkomaan Kympin Torin pöytää nro 32!
Tähän viikonloppuun on mahtunut myös ihan kiitettävästi herkuttelua; eilen suunnattiin jo heti aamusta kauppaan ostamaan tarpeita tortilloita ja mokkapaloja varten, ja äsken käytiin vielä perheen kesken Caperossa syömässä. Vastapainoksi on kyllä tullut myös treenattua ja sydämentykytykset on saatu viimeistään Yatzy-eristä, joita on kertynyt viime päiville taas liian monta aika monta... Miten voikin joku noin simppeli peli olla niin koukuttava?!

Nyt mie taidan käydä hakemassa vielä yhden mokkapalan iltapalaksi ennen kuin on aika käydä pikkuhiljaa unten maille.. Miulla on onneksi vielä huominen päivä vapaata, aika kiva laittaa uusi viikko käyntiin vähän rennommalla otteella! Mukavaa maanantaita ja viikkoa kaikille, palaillaan taas pian :-)

5 kommenttia:

  1. Hei! Osaisitko sie suositella Savonlinnasta jotain hyvää (opiskelijan lompakolle sopivaa) ruokapaikkaa, johon voisin viedä poikaystäväni vuosipäivän kunniaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Helmi! Juuri viikonloppuna tuskailtiin oman mieheni kanssa, kun Savonlinnassa on niin kovin vähän kivoja ravintoloita.. :-D Mutta enköhän mie jotain keksi! Meidän henkilökohtainen suosikki on Auvisenrinteessä sijaitseva kiinalainen ravintola Zhong Guo Long, paikkana se ei tosin ole tunnelmallisimmasta päästä mut ruoka on superhyvää (ainakin jos tykkää kiinalaisesta). Sataman Waahto vois olla vuosipäivää ajatellen kiva paikka, se on tosin vähän kalliimpi mut niillä taisi olla vielä tämän viikon burgeriviikot menossa eli listalta löytyy laajennettu valikoima erilaisia burgereita ihan kohtuuhintaan :-) Oon itse syönyt Waahdossa käydessäni lähes joka kerta jonkun burgerin, ja ne on kyllä tosi hyviä! Capero on myös savonlinnalaisten keskuudessa tosi suosittu, sieltä löytyy vähän jokaiselle jotakin: pizzojen lisäksi listalla on mm. erilaisia ruukkuja, pastoja ja salaatteja. Jos lounaspaikka on hakusessa, niin suosittelen testaamaan Kahvila Alkun vaihtuvaa lounaslistaa! Listan näkee ainakin Instagramista ja pari kertaa heidän lounasruuan syöneenä en voi muuta kuin suositella :-) Toivottavasti näistä vinkeistä oli jotain apua ja löydätte teille mieluisan paikan juhlistaa tärkeää päivää!

      Poista
    2. Oi kiitän! Eiköhän näistä joku löydy :)

      Poista
  2. toi hattu on kirjaimellisesti tehty ku sun päähän :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos ihana <3 vähän sen käyttäminen vaatii vielä totuttelua, kun oon aiemmin pitänyt vaan pipoja, mut tykkään siitä kyllä paljon :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm