27. toukokuuta 2018

LUURIN LÄPI

Huomenta sunnuntaihin! Täällä on heräilty taas pirteänä vapaapäivän viettoon jo ennen kahdeksaa, vaikka eilen nukkumaanmeno venähtikin hieman normaalia myöhemmäksi. Olin etukäteen haaveillut nukkuvani tänään vähän pidempään, mutta kävi taas perinteiset; eihän se silloin nukuta kun saisi nukkua. Katotaan vaan, miten hyvin nukuttaisi huomenaamuna, kun herätyskello soi töihin jo viiden aikaan...
Tultiin eilen miun kotikotiin viettämään iltaa futispelin merkeissä ja jäätiin yöksikin, joten sain nyt heti aamusta pystyttää kotitoimiston tähän auringonpaisteeseen pihalle. Ei hassumpaa! Poikien jännätessä Mestarien liiga-finaalia illalla, innostuin editoimaan puhelimeen tallentuneita kuvia, ja ajattelinkin tulla nyt kertoilemaan teille vähän kuulumisia luurin läpi.

IMG_0001

1&2. Oon parin viime viikon aikana karannut mökille nauttimaan kesäkeleistä aina kun mahdollista, ja eilenkin suunnattiin aamuvuoroni jälkeen suoraan mökkimaisemiin hellepäivän viettoon. On kyllä kivaa, kun mökki sijaitsee vain 15-20 minuutin ajomatkan päässä, niin sinne on helppo tehdä vähän lyhyempiäkin visiittejä.
3. Mitä tähän nyt voi sanoa...? :-D
4. Ostin muutama viikko sitten perjantain kunniaksi nätin kimpun töistä viikonlopun viettoon lähtiessäni, ja se säilyi kauniina melkein pari viikkoa. Nyt se on seissyt maljakossa jo varmaan viikon odottaen poisheittoa, mut en oo vaan saanut aikaiseksi siivota sitä pois... Oonko ainut, jolla kukkakimput jää aina päiväkausiksi mädäntymään maljakoihin?

IMG_0002

1. Tää valloittava tapaus kävi meillä pari iltaa sitten vähän tutustumassa, sillä herra on tulossa meille ensi viikoksi hoitoon. Meillä synkkasi heti alusta alkaen tosi hyvin, ja on kyllä kivaa saada pitkästä aikaa taas hoitolapsi arkea piristämään ja koirakuumetta helpottamaan. Hauvakuume on viime aikoina ollut taas aika korkealla, ja oman karvakuonon hankkiminen tuntuu päivä päivältä ajankohtaisemmalta...
2&3. Huhtikuussa tuli treenattua tosi ahkerasti, mut nyt viime viikkoina salimotivaatio on ollut ehkä vähän hukassa. Toki näillä säilläkin on ollut vaikutusta asiaan: kun viettää koko aurinkoisen päivän sisällä töissä, sitä nauttii mielummin töiltä jäävästä vapaa-ajasta ulkona kuin neljän seinän sisällä salilla. Tällä viikolla pääsin vihdoinkin parin kuukauden tauon jälkeen Body Attackiin, ja voi vitsi miten kivaa se oli! Vähän jopa harmittaa, kun kohta tulee taas reissun takia pidempi tauko siitä, se on vaan niin miun suosikkijumppa.
4. On ollut kyllä ihana huomata, miten luontokin nauttii tästä auringonpaisteesta, kun kaikkialla on niin vihreää, ja omena- ja kirsikkapuutkin kukkii jo. Tänäkin keväänä katselin kaihoisana Instagramista ja blogeista kuvia Roihuvuoren vaaleanpunaisina kukkivista kirsikkapuista, jospa vielä jonakin vuonna pääsisin itsekkin ihastelemaan niitä ihan livenä?

IMG_0003

1. Lämpimät, valoisat kesäillat ja värikkäät, kauniit auringonlaskut. Kyllä tää Suomen kesä osaa olla aika ihanakin!
2. Tää kuva on napattu toukokuun ekana viikonloppuna, kun saatiin Martta lenkkiseuraksi, ja muistan, miten lenkillä tuuli kylmästi vaikka oli kokopitkät trikoot jalassa ja takki päällä. Sen viikonlopun jälkeen ei ookaan sitten paljon takkia tarvinnut, ja onkin tuntunut ajoittain aika oudolta, kun ne kesävaatteet, jotka pääsee yleensä käyttöön vain etelän reissuilla, onkin pitänyt kaivaa esiin jo toukokuussa täällä koti-Suomessa :-D
3&4. Tein viime viikonloppuna pari hyvää löytöä Facebookin kirppikseltä, nimittäin uusi matto olkkariin ja lähes käyttämättömät Birkenstockin sandaalit! Oon ihastellut tuota mattoa lähes jokaisesta blogista, ja vaikka se onkin ehkä hieman kliseinen ja löytyy joka toisesta kodista, niin kyllä se mielestäni sopii tuohon aika kivasti ja tekee olohuoneesta kodikkaamman näköisen. Noihin sandaaleihin ihastuin heti ensimmäisellä kerralla, kun vedin ne jalkaan, ei näitäkään oo turhaan hehkutettu! Ihan mielettömän hyväntuntuiset jalassa, ja sopisi varmasti työkengiksi täydellisesti. Mut kun on nää aika kivat ihan arkikäytössäkin ;-D

IMG_0004

1. Pitkän tauon jälkeen oon innostunut väsäämään taas aamupalaksi smoothieita, ne on niin helppoja ja nopeita tehdä ja nauttia. Useimmiten heitän blenderiin kaurahiutaleita, banaanin, maitorahkaa tai vaniljaheraa, pakkasesta marjoja, chiansiemeniä ja lorauksen vettä, ja eikun sekaisin! Välillä oon käyttänyt tuoreitakin mansikoita ja niistä tulee kyllä mielettömän hyvä smoothie.
2. Käytiin tässä eräänä iltana Tiian kanssa vähän nauttimassa kesäillasta, ja innostuttiin napsimaan asukuvia. Siinä vierähtikin sitten tovi jos toinenkin, ja lopulta kun päästiin satamaan istuskelemaan, oli aurinko jo melkein laskenut ja oli sen verran viileää, että siirryttiin suosiolla autoon lämmittelemään :-D Tilasin tuon kuvassa näkyvän haalarin ehkä kuukausi sitten H&M:ltä, ja veikkaan, että siitä tulee kyllä yksi tän kesän käytetyimmistä vaatekappaleista. 
3&4. On tää kesä vaan ihmisen parasta aikaa. Nauttikaa auringosta ja lämmöstä, ihanaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Mooi! Mikä puhelin sulla on käytössä? Kivannäkösiä kuvia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin itse asiassa just muutama päivä sitten uuden luurin, mut tän postauksen kuvat on napsittu vielä vanhalla iPhone kutosella :-) paitsi ton vikan kollaasin oikeen yläkulman kuva on Tiian puhelimella kuvattu. Ja kiitos! :-)

      Poista
    2. Kiitti vastauksesta :-) kiva yhteensattuma et olit just uuden puhelimenkin ostanu, pysyttelitkö kumminki iphonessa? :-D

      Poista
    3. pysyttelin joo, iPhone 8+ on tää minkä ostin ja oon kyl ollu supertyytyväinen tähän!! kameraan varsinkin ;-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm