3. marraskuuta 2018

VIIKON PARHAAT

IMG_0019

Leppoisaa lauantai-iltaa! Täällä on vietetty päivää todella chilleissä tunnelmissa, sillä aamupäivän metsälenkin ja pikaisen kauppareissun lisäksi en oo tehnyt yhtään mitään. Treenisuunnitelmatkin piti jättää välistä, sillä jo viikkoja kestänyt joka-aamuinen kurkkukipu ei helpottanutkaan aamupalan jälkeen. Eikä ulkoilun, eikä lounaankaan jälkeen... Rasittavaa! Tiedättekö sen, kun on muuten ihan hyvä ja normaali olo, mut kurkku tuntuu siltä kuin sitä raapisi joku kuustoista kaktusta? Tää päivä onkin mennyt nyt ihan vaan lepäillessä, teetä juodessa ja sarjoja katellessa, ja nyt toivon, että huomenaamuna voisin pitkästä aikaa herätä ilman viiltävää nielukipua.

Mutta koska tää koko viikko on ollut vähän sellaista taistelemista niin kurkkukivun kuin väsymyksenkin kanssa, niin ajattelin nyt kääntää tän negistelyn vaikka väkisin positiivisen puolelle ja koota yhteen viikon kivoimmat jutut!

IMG_5928_Fotor

- Maanantaina menin lyhyeen iltavuoroon vasta viideksi, joten päivä tuntui melkein vapaapäivältä! Iltapäivään mennessä olin ehtinyt jo käymään salilla, moikkaamassa mummoa sekä lenkillä, ja vielä oli monta tuntia jäljellä ennen työvuoron alkua. Tuollaiset minivuorotkin on välillä ihan kivoja, kun ehtii tekemään päivän aikana töiden lisäksi niin paljon muutakin.

- Tiistaina olinkin sitten heti iltavuoron perään aamuvuorossa, ja liian lyhyiksi jääneiden yöunien takia olo oli koko päivän aika naatti. Päivän pelastus oli kuitenkin illan jumpat, Body Pump ja etenkin sen jälkeen Body Balance, jossa haluaisin ehdottomasti päästä käymään useammin. Miulla olisi kehonhuollossa paljon petrattavaa ja kroppa tuntuu olevan jumissa vähän joka paikasta oikeastaan koko ajan, mutta Balancen jälkeen olo oli yhtä aikaa sekä vetreä että rentoutunut.

- Keskiviikkona kerkesin ennen työvuoroa kokkailemaan ja siivoamaan kotona, ja totesin taas kerran, miten kotihommatkin luistaa paljon paremmin kun kuuntelee samalla jotain! Joskus se voi olla lempparisoittolista Spotifysta, tällä kertaa se oli kuitenkin Papupata-podcastin uusin rakkausteemainen jakso. Oon kyllä jäänyt ihan koukkuun podeihin, niitä on niin kiva kuunnella esimerkiks just siivotessa tai lenkillä. Seuraavaks hurahdan varmaan äänikirjoihin...

IMG_5915_Fotor
IMG_5925_Fotor

- Torstaissa oli paljon hyvää, vaikka aamulla väsytti ihan superpaljon ja silmät ei meinanneet aueta kunnolla vielä töissäkään. Ja vaikka otinkin tauolla yhteen vessan oven kanssa ja onnistuin heilauttamaan sen oikein rytinällä päin näköä, minkä ansiosta olo oli muutaman tunnin ajan vähän sekava ja ohimo kipeä. Mutta päivän piristys oli illalla perheen kanssa tehty visiitti Parikkalaan ystäviä moikkaamaan! Sekä tietysti suklaapäällysteiset Oreo-keksit, joita ollaan Miikan kanssa ikävöity Portugalin reissusta lähtien, sillä mätettiin niitä Albufeirassa harva se ilta. Niitä ei oo tähän mennessä (ainakaan tietääkseni) saanut Suomesta, mutta tällä viikolla niitä oli tullut myyntiin meidän cittariin, ja aijjettä, ne on ihan parhaita!!

- Torstaissa kivaa oli myös uuden kuukauden starttaaminen, vaikkei marraskuu nyt ihan se henkilökohtainen lempparikuukausi olekaan... Mutta saipahan aloittaa taas uuden kuukauden bullet journalista ja kuunvaihde tietää myös sitä, että palkkapäivä lähenee :-D Ei sillä, että tässä olisi viimeiset viikot eletty hieman niukemmin, kun lokakuussa tuli tosiaan varattua se Thaimaan matkakin......

- Vapaata viikonloppua oli tullut odotettua koko viikon ajan kuin kuuta nousevaa, ja perjantaina hektisen työpäivän jälkeen oli kieltämättä huikea fiilis päästä vihdoin viikonlopun viettoon. Suunnattiin töiden jälkeen salille tekemään lempparitreeniä, eli selkää ja olkapäitä, ja treenin päätteeksi piti tottakai hakea sipsit ja dipit kaupasta koti-iltaa varten. Saunottiin, korkattiin Bodyguard-sarja Netflixistä ja nautittiin yhteisestä ajasta ja siitä tiedosta, että sitä olisi luvassa koko viikonlopun verran.

IMG_5948_Fotor IMG_5901_Fotor

Summa summarum, ei tää viikko nyt niin paha ollutkaan! Aina kannattaa etsiä asioista ne hyvät puolet, sillä usein niissä huonoimmiltakin tuntuvissa päivissä on kuitenkin jotain hyvää. Tässä päivässäkin on kaktuskurkusta huolimatta ollut kivojakin juttuja: kuulumisten vaihto ystävien kanssa metsälenkillä, to do-listan lyheneminen yhdellä kohdalla, kun saatiin vihdoin siivottua eteisen vaatekaapit talvea ja toppatakkeja varten, sekä Love Island UK, joka on ensimmäisten jaksojen perusteella osoittautunut aivan yhtä koukuttavaksi kuin suomiversiokin... Eikä tää ilta tästä ainakaan huonommaksi muutu, Miika lähti nimittäin äsken hakemaan meille iltapalaksi pizzaa. Letkeää lauantai-iltaa ja superia sunnuntaita, tyypit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm