7. tammikuuta 2019

LONG WEEKEND

IOYI5347 IMG_1000 XUJW7192

Kivaa maanantai-iltaa! Toivottavasti vuoden toinen viikko on käynnistynyt mukavasti. Allekirjoittaneella ainakin on, vapaa viikonloppuni sai nimittäin tänään vielä jatkoa vapaapäivästä, ja oon kyllä nauttinut pidennetystä viikonlopusta täysin rinnoin. Vaikka edellinen viikonloppu Helsingissä oli ihana, niin nyt oli kieltämättä ihan parasta viettää vastapainoksi kotoilupäiviä oikein luvan kanssa. Viikonloppuna (johon lasken siis myös tämän maanantain, koska noh, työviikkoni alkaa vasta huomenna) ehdin muun muassa:

  • nukkumaan pitkiä yöunia ilman herätyskelloa. Ihan parasta vapaissa viikonlopuissa! Muutama yö 9-10 tunnin unilla, niin johan alkaa viimeksi mainitsemani univelat olla kuitattu. Silti vähän pelottaa, miten huominen aamuvuoroon meno lähtee, kun on tullut nukuttua joka aamu taas yli yhdeksään...
  • treenaamaan. Se on vain fakta, että vapaapäivinä treenit kulkee aina vähän paremmin, ja siksi käynkin oikeastaan poikkeuksetta aina vapaapäivinä treenillä. Viikonloppuna treenasin salin puolella niin jalkoja kuin yläkroppaakin, ja tänään taas vuorossa oli CX Worx ja HIIT. Toi 45-minuuttinen HIIT oli kyllä aivan mielettömän rankka, en oo varmaan koskaan ollut minkään urheilusuorituksen jälkeen niin poikki... Vaikka viimeiset minuutit meni oksua pidätellessä ja kotimatka salilta kesti ainakin 3 kertaa pidempään kuin tavallisesti, niin pieni osa miusta ei meinaisi malttaa odottaa seuraavaa kertaa! Oonkohan vähän hullu?
  • katsomaan vähän liian paljon Love Island Australiaa. Miksi, oi miksi sitä koko kautta ei voi vielä olla katsottavissa? Liian koukuttava sarja!!
  • viettämään aikaa ystävien ja perheen kanssa. Lauantaina ehdittiin käydä niin mummon kuin ystäväpariskunnankin luona kylässä, ja eilen taas käytiin perinteisellä jalkapalloa & pannukakkua-visiitillä miun kotikotona.
  • syömään hyvin. Otettiin vuoden alkuun superkliseinen startti ja ostettiin jääkaappi täyteen porkkanoita, maustamattomia kanafileitä ja rahkaa, mutta viikonloppuna tilanne niin sanotusti tasapainottui hieman... Mummon luona oli tarjolla kermaista bataatti-juustokeittoa, ystävien luona saatiin i-ha-ni-a vietnamilaisia banh mi-leipiä, äiti teki tosiaan sen maailman parhaan pannukakun ja eilen illalla väsättiin vielä iltapalaksi ja Love Islandin kaveriksi pimped fries eli ranuja, tomaattia+punasipulia, guacamolea ja tällä kertaa vaihdettiin creme fraiche tsatsikiin. Ai niin, ja tulihan sitä tuhottua yksi Fazerin Dumle-suklaalevykin, joka oli muuten 5/5!
  • lakkaamaan kynnet. Lakkaan äärimmäisen harvoin kynsiäni, sillä kassatyössä ja kolikoita räplätessä ne on mennyttä jo ensimmäiseen kahvitaukoon mennessä, mutta nyt päätin vapaiden kunniaksi pitkästä aikaa vähän panostaa. Miten voi näinkin pieni asia piristää niin paljon?
  • fiilistelemään Star is Bornia leffan soundtrackin välityksellä. Ai että, en oo vieläkään ihan päässyt yli siitä leffasta, ja noissa biiseissäkin on niin monta lempparia!
  • pyörähtämään kaupungilla äidin kanssa. Käytiin tänään lounaalla Kahvila ALKUssa, smetana-piparjuurilohi oli hivenen epäilyttävästä nimestään huolimatta todella hyvää! Sen jälkeen kierrettiin vielä muutamat kaupat, ja löysin mm. reissulukemiseksi taas yhden murhamysteeripokkarin sekä seitsemällä eurolla kivan pilkullisen hellemekon, myöskin reissua ajatellen.
  • suunnittelemaan kesälomaa. Tän asian kanssa ehdin varmaan vielä vähän panikoimaankin, sillä meidän pitäisi esittää töihin kesälomatoiveet jo tammikuun loppuun mennessä. Kääk, miun talvilomakin on vasta parin kuukauden päästä! Jotenkin ajatus kesälomasta tuntuu tässä vaiheessa talvea vielä niin kaukaiselta... Noh, taidetaan nyt kuitenkin paneutua vielä hetkeksi matkamessutarjousten maailmaan, jos sieltä vaikka löytyisi ratkaisu näihin kesälomapulmiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm