1. tammikuuta 2019

VUODEN VIKA VIIKKO NUMEROINA

31,5 tuntia töitä. Palkallisen vapaapäivän ansiosta tein pitkästä aikaa nelipäiväisen työviikon, ja pakko myöntää, että kiireisten jouluruuhkapäivien jälkeen se tuntui aika kivalta!

2 koiravierasta. Maanantaina saatiin supersympaattinen Martta-bullmastiffi meille harjoittelemaan yökyläilyä, ja hienostihan se sujui, mitä nyt piti keskellä yötä nousta laittamaan makkarin ovi kiinni ettei leidin kuorsaus kuuluisi niin kovaa :-D Viikon toinen koiravieras oli kohta 8 kk täyttävä staffordshirenbullterrieri Alli, saatiin Laura ja Alli meille tiistaina kylään, ja voi vitsi kun Altsi oli taas kasvanut kovasti viime näkemästä! Siinä on kyllä kanssa sellainen sydäntensulattaja että.

IMG_1101

1 jouluaatto. Vaikkei meidän perheessä joulua vietetäkkään, niin pyhäpäivien ansiosta oli ihanaa saada Ossikin pitkästä aikaa kotiin ja viettää aikaa koko perheen voimin. Käytiin aattoaamuna porukalla treenaamassa ja loppupäivä vietettiin kylki kyljessä sohvalla, syötiin hyvin, kateltiin leffoja ja herkuteltiin. Meidän perhe on paras!

9,5 tuntia Onnibussissa. Koska ei saatu Ossin seurasta tarpeeksemme vielä joulun pyhinä, niin hypättiin perjantai-iltana bussiin ja köröteltiin velipojan luokse Helsinkiin. Juuri alkaneilla alennusmyynneilläkin saattoi olla osuutta asiaan... Helsingissä on kyllä aina yhtä kiva käydä, voi kun tuo välimatka vaan olisi edes hitusen lyhyempi.

4 jaksoa Jäljillä-podcastia. Kotimatka takaisin Savonlinnaan sujui tällä kertaa menomatkaa huomattavasti joutuisammin, sillä aloin bussissa kuunnella Jäljillä-podcastia ja olin heti ensimmäisen jakson jälkeen aivan koukussa! Kuunneltiin seuraavat 3 jaksoa Miikan kanssa yhdessä ja jaksojen välissä tietysti spekuloitiin juuri kuunneltuja murhamysteerejä.

Liian monta suklaakonvehtia. Viime viikon aikana tuli kyllä vedettyä herkkuja siihen malliin, että nyt ei haittaa yhtään aloittaa uutta vuotta hieman freesimmällä ruokavaliolla...

IMG_1100

3 ravintola-annosta. Viikonlopun syömiset oli melko kanapainotteisia, sillä perjantai-iltana haettiin Fafa'sista iltapalaksi kanapitat ja bataattiranut, lauantaina syötiin superhyvät kanahampparit Redin Bonelessissa ja eilen nautiskeltiin mielettömän makuisista curryista Bangkok 9:ssa. Thaimaalaista ruokaa alkaa olla jo vähän ikävä, ja nyt kun oli mahdollisuus, oli pakko käydä vähän fiilistelemässä thairuokaa ja parin kuukauden päässä häämöttävää (maku)matkaa.

2 treeniä. Viime viikolla ehdin salille vain kahtena päivänä, mutta kummallakin kerralla tuli kyllä tehtyä erinomaisen hyvät treenit! Maanantaina rääkättiin jalkoja oikein kunnolla ja torstaina oli suosikkitreenini eli selän ja olkapäiden vuoro. Kevyemmät treeniviikot tekee kyllä aika ajoin ihan hyvää, nyt on ainakin motivaatio kohdillaan tämän viikon treeneihin!

5 kosmetiikkaostosta. Oon koko syksyn kärsinyt todella kuivasta kasvojen ihosta, mutta nyt löysin vihdoin naamarasvan, joka oikeasti pitää ihon kosteutettuna koko päivän. Kyseessä on Lumenen Klassikko-sarjan rauhoittava&kosteuttava 24h kasvovoide herkälle iholle, joka todella toimii lupaamansa mukaisesti! Muita kosmetiikkaostoksiani olivat uusi feikki beautyblender Pirkalta, Urban Decayn luomivärinpohjustaja, NYXin kulmapuuteri sekä Batisten kuivashampoo.

IMG_1103

2,5 leffaa. Joulun aikaan tuli katsottua leffan puolikkaita ainakin Röllistä ja Metsänhengestä, Notting Hillistä sekä Holidaysta, mutta viikon ainut kokonaan katsottu elokuva oli Star is Born, joka käytiin viikonloppuna katsomassa Helsingissä. Olin kuullut leffasta paljon kehuja, ja suhtauduin siihen niiden vuoksi ehkä jopa hienoisella varautuneisuudella, mutta se kyllä ylitti odotukseni, tykkäsin tosi paljon! Mielettömät roolisuoritukset niin Bradley Cooperilta kuin Lady Gagaltakin, ihania biisejä ja koskettava loppuratkaisu.

Liian vähän unta. Aamuvuorojen ja Helsinki-viikonlopun (eli ratikoiden kolinan) takia unet jäi viime viikolla aika vähille, ja univelkoja onkin nyt yritetty kiriä kiinni tässä alkuviikosta. Nytkin on taas pari aamuvuoroa edessä ennen vapaata viikonloppua, sitä ja herätyskellottomia aamuja odotellessa...

3 uudet housut. Inhoan housujen ostamista, sillä löydän harvoin housuja jotka istuu kivasti ja yleensä lopputuloksena on vaan turhautuminen sovituskopissa, mutta nyt löysin Zaran aleista sen verran kivat pöksyt, että päädyin ostamaan ne kahdessa värissä. Lisäksi törmäsin Gina Tricotissa ihaniin vaaleanruskeisiin, leveälahkeisiin housuihin, jotka on vähän vakosametin tyylistä kangasta, ja joille Miika tietysti vain pyöritteli silmiään, mutta ne oli ihan superkivat päällä! Just täydellisen rennot ja mukavat.

IMG_1102

6 jaksoa How to get away with murderia. 4.kausi tuli äskettäin Netflixiin, ja ai että sitä oli muuten odotettukin! Niinkin pitkään, että edellisen kauden tapahtumat oli päässeet jo vähän unohtumaan, ja uuden kauden ekat jaksot menikin vähän muistin sopukoita kaivellessa. Nyt ollaan kuitenkin jo päästy hyvään vauhtiin, ja ei tämä uusi kausi edellisille ainakaan häviä.

3 yllättävää kohtaamista tuttuihin Helsingissä. Hassua, miten tämän maailman pienuus aina pääsee yllättämään, ja Helsingin kokoisessa kaupungissakin tuttuja tuli randomisti vastaan vähän joka nurkalla.

1 aamiainen Rootsissa. Sunnuntaiaamuna suunnattiin Katrin kanssa aamupalatreffeille vegekahvila Rootsiin, joka sijaitsi ihan Ossin naapurissa. Tämä oli ensimmäinen kertani kyseisessä paikassa, muttei varmasti viimeinen! Viihtyisä sisustus, ihana tunnelma ja listalla toinen toistaan värikkäämpiä herkkuja. Erityisesti tykkäsin banaanileivästä, chiavanukkaasta ja sitruuna-inkiväärishotista!

IMG_1104

Mahtavaa alkanutta vuotta 2019 jokaiselle teistä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm