5. helmikuuta 2019

PARASTA JUST NYT

Netflix Original: You. Sarjan traileri kiinnitti huomioni, koska pääosan näyttelijä on Gossip Girlin Dan, ja LI Australian päätyttyä päätettiin antaa tälle mahdollisuus. Ja katsottiin heti ekana iltana putkeen varmaan kolme jaksoa, jäätiin siis heti koukkuun! Sarja on älyttömän hyvin tehty, sopivan jännittävä ja hitusen ahdistava, ja kuten varmaan jo tuli selväksi; koukuttava. Onneksi kauden viimeinen jakso antoi olettaa, että jatkoa olisi mahdollisesti luvassa...

Uusi kamera. Oon kyllä aivan rakastunut tähän Olympukseeni, tää oli vaan niin hyvä ostos! Oon aina tykännyt kuvaamisesta, mutta uusi kamera tuo siihen vielä aikamoisen annoksen lisäintoa, ja pitkästä aikaa tekee mieli valokuvata melkein mitä vaan, jotta pääsee vaan testaamaan ja käyttämään uutta beibiä.

FSGV7763

Aurinkoiset pakkaspäivät. Vaikka talvikiintiöni alkaakin olla jo ääriään myöten täynnä ja olisin enemmän kuin valmis siirtymään kevääseen, niin pakko myöntää, että on ne auringonvalon ja kirpeän pakkasen täyttämät talvipäivät kyllä superkauniita. Sininen taivas, lumihuurteiset puut, höyryävä hengitys, punaiset posket, häikäisevä mollukka horisontissa... Kun tätä talvea nyt kuitenkin on vielä edessä ainakin kuukauden päivät, niin en pistäisi pahakseni, jos se aurinko kävisi näyttäytymässä vähän useamminkin!

Ellinoora: Sinä 4ever. Tää Ellinooran uus biisi on ihana!! Rakkautta ensikuuntelulla.

P1200072_Fotor P1270088_Fotor

Piiikkuhiljaa vaatekauppoihin saapuva kevätmuoti. Kuten sanottua, en pahastuisi, jos kevät tulisi tänä vuonna jo helmikuussa, sillä tämä toppakerroksiin vuorautuminen alkaa lievästi sanottuna tympimään. En millään jaksaisi pukeutua päivästä toiseen samoihin takkeihin ja käyttää ulos lähtiessä 15 minuuttia vaatekerrosten turaamiseen. Kaupoissakin alkaa vähitellen näkymään toinen toistaan kivempia, ja ennen kaikkea kevyempiä kevätvaatteita, joiden hiplailu antaa hivenen toivoa siitä, että kyllä niidenkin aika vielä tulee.

 HIIT-treenit. Maanantai-illan HIIT-tunnista on kaikessa kamaluudessaan tullut ihan miun suosikkijumppa tässä kuluneen kuukauden aikana. Rakastan sitä itseni haastamisen ja ylittämisen tunnetta, minkä tuolla tunnilla saa joka kerta! Vaikka sen 45-minuuttisen aikana tuntuu, että sydän lentää rinnasta ulos, jalat ei kanna ja päivän lounas nousee ylös, niin treenin jälkeen on joka kerta yhtä eufoorinen ja kaikkensa antanut olo, ja siihen oloon jää koukkuun.

IMG_0003

Lumenen Arktis-sarja. Oon syksystä asti kärsinyt kuivasta ihosta ja etenkin kasvojen iho on ollut viime kuukausien aikana kovilla. Tämä Lumenen uusi Arktis-ihonhoitosarja pääsi pahimpien pakkasten aikana kokeiluun, ja oon kyllä tykännyt tästä hurjasti! Ostin Arjen Säästöiltä tuon Lähde-sarjan kosteuttavan seeruminkin laitettavaksi päivävoiteen alle, ja tää seerumi ja kosteusvoide toimii kyllä niin hyvin yksiin. Iho jää ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi, ja hajusteeton voide sopii myös atooppiselle iholle. Oon tykännyt myös tuosta huulirasvasta kovasti, kuivat ja rohtuneet huulet kun tuntuu tähän aikaan vuoden olevan enemmän sääntö kuin poikkeus. Pakkauksessa luvataan välitöntä helpotusta ongelmaan, ja tämän voin kyllä allekirjoittaa!

Gymsharkin Highwaisted Flex-trikoot. Tilasin heti lanseerauspäivänä malliston mustat trikoot, ja sain ne käsiini maanantaina. Testasin trikoita eilen CX Worxissa ja HIITissä, ja pakko sanoa, että nämä on kyllä yhdet parhaista trikoista mitä oon koskaan omistanut! Napakan, korkean vyötärön ansiosta housut pysyy jalassa ja menossa mukana myös hypyissä, ja kangas on jämäkkää, mutta joustavaa.

P2040050_Fotor IMG_0002

 Martta-koira. Viimeiset pari viikkoa tuli vietettyä tuon yhden mussukan varavanhempina, ja eilen jätettiin sitten haikeat hyvästit... Martta on hieman koviksesta ulkonäöstään huolimatta maailman hellyydenkipein otus, ja monta iltaa tuli taas vietettyä olohuoneen matolla vierekkäin makoillen ja halaillen.

 Herkuton helmikuu. Koska tammikuun terveellinen elämä ei nyt varsinaisesti ollut mikään menestys (sitä taisi kestää kokonaiset 4 päivää), niin kokeillaas nyt helmikuussa uudestaan. Tavoitteena olisi siis karsia kaikki epäterveelliset herkut, ylimääräiset sokerit ja kermakastikeruuat minimiin, ja syödä mahdollisimman puhtaasti ja kevyesti. Helmikuu on onneksi lyhyt kuukausi ;-)

P2050084_Fotor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm