24. helmikuuta 2019

NÄISTÄ ON HYVÄ VIIKKO TEHTY

P2170041_Fotor P2190057_Fotor

Hei vaan hei, ja kivaa sunnuntai-iltaa! Kuten otsikostakin voi jo päätellä, niin täällä on viikko sujunut aika kivasti. Ajattelinkin näin viikon päätteeksi tulla jakamaan tänne bloginkin puolelle ne muutamat jutut, mitkä teki just tästä viikosta vähän tavallista paremman. Onnistuneen viikon aineksiin kuuluu siis muun muassa...

... auringonpaiste. Myönnettäköön, että oon peräänkuuluttanut kevättä jo useamman viikon ajan, mutta tän viikon aikana tuntui moneen otteeseen siltä kuin talvi olisi ehkä sittenkin nyt selätetty. Viiden jälkeen on vielä valoisaa, vesi tippuu räystäiltä, sukat kastuu loskassa ja ennen kaikkea se ihana aurinko paistaa korkeammalta kuin pitkään aikaan lämmittäen samalla ihanasti. Tähän aikaan vuodesta on aina sellainen fiilis, että kyllä se elämä taas voittaa pitkän pimeän ja kylmän jakson jälkeen.

... aamupalasmoothiet. Tää viikko oli miulla työvuorojen puolesta enemmän iltapainotteinen, joten aamuisin oli aikaa panostaa aamupalaan vähän mikropuuroa enemmän. Oon tässä alkuvuoden aikana innostunut tekemään taas smoothieita ja nimenomaan näitä lusikoitavassa muodossa olevia bowleja. Tuo kuvassa näkyvä smoothie koostui banaanista, avokadosta, kaurahiutaleista, päärynä-vanilja skyristä, pakastemangosta sekä pakastevadelmista, ja päälle ripottelin vielä vähän lisää banaania, Paulunsin supermysliä, cashewpähkinöitä ja Foodinin vaniljaherajauhetta. Hyvää, terveellistä ja pitää nälän tunteen poissa pitkään!

IMG_0005

... pari uutta kasvia. Käväistiin viime viikonloppuna Miikan ja Eikan kanssa päiväseltään Matkuksessa, ja tällä kertaa sain houkuteltua pojat Ikean puolellekin. Sieltä tarttui tällä kertaa mukaan (ainoastaan) tuo kaktus ja viirivehka sekä musta muotoonommeltu aluslakana meidän sänkyyn. Kaktus, vai mikälie tyräkki, pääsi edesmenneen peikonlehden paikalle tv-tason viereen, ja toivon hartaasti, että hän olisi vähän edeltäjäänsä pitkäikäisempi kaveri... Viirivehkan hoito-ohjeistakaan miulla ei ole harmainta aavistusta, tässä taas nähdään tämä viherpeukaloisuuden tasoni: "Ostin kun oli nätti"... :-D

... hääpäivä. Meillä tuli tosiaan keskiviikkona Miikan kanssa kolme vuotta avioparina täyteen, hurraa! Koko viikko onkin mennyt vähän juhlatunnelmissa; kakkua ja kuohuvaa vedettiin meidän porukoilla jo viime sunnuntaina, ja viikon ajan on ollut ihanaa muistella kolmen vuoden takaisia tapahtumia tyyliin "Muistatko kun kolme vuotta sitten tänään meitä jännitti ihan hirveästi?". Vuosipäivämme on ollut vähän kuin koko viikon teema, ja on ollut ihanaa huomata, miten paljon se on piristänyt tätä muuten aika tavallista arkiviikkoa.

P2230142_Fotor P2220093_Fotor IMG_0006

... hääpäiväyllätykset. Rakastan yllätyksiä, ja yllätyksien järjestämistä! Valitettavasti oon vähän huono pitämään yllätykseni salassa, esimerkiksi sen viime postauksessani mainitsemani hääpäivälahjan menin paljastamaan ja antamaan jo samaisena iltana kun sen postista hain... :-D Olin vaan niin täpinöissäni, kun tiesin hankkineeni toiselle jotain sellaista, mistä hän tulisi pitämään! Myöskään Miikan lahja miulle ei pysynyt salassa hääpäivään asti, vaikka Gymsharkin paketti saapuikin postissa vasta hääpäivän jälkeen... Miika kyllä tuntee miut niin hyvin: en oikein perusta kukkakimpuista tai koruista, vaan tie tämän naisen sydämeen vie uusien treenivaatteiden kautta! Eilen piti tietysti heti päästä testaamaan uutta asukokonaisuutta salille selkätreenin merkeissä ja ai että, Vital Seamless-malliston trikoot ja t-paita hyppäsi kyllä hetkessä saliasujen kärkeen.
Jotain onnistuttiin kuitenkin kumpikin säilyttämään salaisuutena hääpäivään asti. Miika oli omin kätösin askarrellut miulle aivan supersuloisia "lahjakortteja" mm. hierontoihin, silityksiin ja kitaransoittotuokioihin, ja olin niin liikuttunut löytäessäni lahjakorttikuoren hääpäivän aamuna keittiön pöydältä odottamasta. Just tällaiset yllätykset on ihan parhaita! Mie taas kirjottelin pikkulappusille kolmen asian kategorioita tyyliin 3 parasta luonteenpiirrettäsi, ja liimasin omat vastaukseni Miikasta toiselle puolelle kartonkia ja toisen puolen lappuset jätin tyhjiksi sitä varten, että Miika saa kirjoittaa niihin vastauksensa miulle.
Meidän äitikin onnistui taas kerran hankkimaan meille ihanan ja niin meidän näköisen hääpäivälahjan: Marimekon Oiva 10 vuotta-juhlasarjan kultareunuksiset mukit, en raaski ottaa noita Together for years to come-tarroja pois kun ne on niin teemaan sopivat! Ja vähintään yhtä meidän näköinen lahja oli myöskin kassillinen herkkuja, mommy knows us too well...

... hyvät treenit. Tällä viikolla tuli vedettyä pari todella kovasykkeistä HIIT-treeniä sekä kolme tehokasta salitreeniä, ja edeltäneeseen väsyviikkoon verrattuna treenit on kulkeneet aivan superhyvin. Noista HIITeistä on kyllä tullut ihan miun lemppareita, niissä saa vetää ihan aivot narikkaan-meiningillä niin kovaa kuin vain lähtee, ja toisaalta niiden jälkeen nauttii rauhallisemmista voimatreeneistä salin puolellakin vähän eri tavalla.

IMG_0007

... pari uutta tulokasta meikkipussissa. Maybellinen Lash Sensational-ripsiväri ja NYXin mattahuulipuna sävyssä Butter Beurre on miun meikkipussin uusimmat asukit, ja ne on kyllä nousseet heti vahvoiksi suosikeiksi. Tuosta Maybellinen ripsarista olin lukenut paljon kehuja, ja koska Too Facedin Better Than Sexiä ei nyt ollut tähän hätään saatavilla, päätin antaa sille mahdollisuuden. Ja oon kyllä tykännyt, etenkin siitä ettei tää leviä päivän aikana oikeastaan yhtään! Tuossa huulipunassa taas on niin täydellinen nuden sävy, ettei paremmasta väliä. Urban Decayn luomivärinpohjustaja on ollut käytössä jo useamman viikon, ja täytyy sanoa, että kyllä silmämeikki vaan pysyy huomattavasti paremmin kun tää tuote on alla. Suositus siis sillekin!

... kirppispöytä. Innostuin viime viikonloppuna siivoamaan pitkästä aikaa vaatekaapin ja sieltähän löytyikin taas sen verran monta kassillista poisjoutavaa vaatetta, että kävin heti alkuviikosta varaamassa niille kirpparilta pöydän. Keskiviikkoaamuna kävin viemässä ison satsin vaatteita Kympintorille ja kas kummaa, kuulin jo muutaman tunnin päästä työkaveriltani, että pöytä oli lähtenyt tyhjentymään hyvää vauhtia. Tuli kyllä hyvä mieli, kun sai turhia vaatteita nurkista pyörimästä parempiin koteihin! Jos jotakuta kiinnostaa vielä käydä penkomassa, niin tiistai-iltaan asti on aikaa tyhjentää pöytä nro 31. ;-)

... Parisuhdekriisi-podcast. Podcastien ja mmiisasin suurena fanina otin tietysti heti Miisan ja Tomaksen uuden podin kuunteluun, ja pakko vähän suositella sitäkin! Kyseessä on hauska ja rento podcast parisuhdekiemuroista ja -haasteista ja tätä kuunnellessa on hääpäivistä sun muista huolimatta tullut jo monta samaistumisen hetkeä :-D Parisuhdekriisi löytyy muuten ainoastaan Suplasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm