27. helmikuuta 2019

12:22

P2270065_Fotor P2270073_Fotor P2270056_Fotor P2270051_Fotor

Aurinkoista keskiviikkoa! Täällä on käynnistelty päivää ihanan rennoissa tunnelmissa: tänään on vapaapäivä, joten nukuin aamulla pitkään, ja lähdin heti herättyäni pienelle aamukävelylle kauppaan hakemaan aamupalatarvikkeita. Kuten vasta kerroinkin, niin miusta on ihanaa niinä aamuina kun ei ole mihinkään kiire, niin tehdä vähän tavallista parempaa (ja Instagram-ystävällisempää) aamupalaa ja nautiskella sitä kaikessa rauhassa jotain kivaa Youtube-videota katsellen tai podcastia kuunnellen. Nuo hetket on juuri sellaista miun omaa aikaa, mitä arkeeni kaipaan, kun saan ottaa aamupalasta vaikka 286 kuvaa ja jumittaa keittiön pöydän ääressä just niin pitkään kuin haluan. Tänäänkin lopettelin aamupalan vasta yhdentoista jälkeen, ja se on ihan fine.

Sain tuossa äsken vähän kotihommia hoidettua, pannut ja kattilat odottaa vielä tiskialtaassa pesuaan, mutta ne taitaa nyt jäädä myöhemmäksi. Ulkona on nimittäin niin ihanan keväinen auringonpaiste, että pakko varmaan lähteä kohta nautiskelemaan siitä! Oon nyt niin monena päivänä joutunut ihailemaan sinistä taivasta työpaikan ikkunoiden takaa ja vain haaveillut ulkoilusta auringonpaisteessa, että nyt on otettava kaikki irti tästä vapaapäivän hyvästä kelistä. Samalla reissulla voisin käydä moikkaamassa mummoakin... Illemmasta olisikin sitten suunnitelmissa ainakin jumppaa ja Dirty Johnia Netflixistä, aloiteltiin eilen kyseistä sarjaa ja jäätiin heti koukkuun! Oltiinkin jo vähän kaivattu uutta koukuttavaa sarjaa katsottavaksi, sillä vaikka tykätään Black Mirrorista, niin koska sen jaksot on toisistaan täysin irrallisia, niin sitä katsoessa ei tule sitä fiilistä ettei malttaisi odottaa seuraavaa jaksoa...

Tässäpä miun reaaliaikaiset kuulumiset tältä keskiviikolta. Olen nyt tosiaan pari päivää vapaalla, ja sitten olisi enää viikonlopun työvuorot rutistettavana ennen loman alkua! Uskomatonta, tää talvi on tuntunut välillä niin pitkältä reissua odottaen ja nyt se lähtö olisikin sitten jo ensi viikolla. Itse asiassa viikon päästä tähän aikaan ollaan jo toivottavasti saavuttu kohteeseen ja otetaan ensikosketuksia Koh Lantan saareen... Sanomattakin selvää, että oon ihan pikkuisen täpinöissäni! Mutta hei, kivaa keskiviikkopäivää kaikille, nauttikaa auringosta jos vaan voitte :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm