26. maaliskuuta 2014

beginning of a week

IMG_7802

Tiistai-aamuna Miikalla oli myöhäinen töihiinmeno ja se tuli tämmösten herkkujen kanssa herättämään miut. Syötiin masut täyteen mm. noista Lidlin paistopisteen riisipiirakoista ja kokojyväpatongista ja tällä aamupalalla jaksoi kyllä pitkälle iltapäivään!

IMG_7000 IMG_7785 IMG_7647 IMG_7712 IMG_7781

Maanantaina kävin ensin aamulla valohoidossa ja sitten lähettiin Tiian kanssa käymään kävelyllä, jonka aikana poikettiin myös koululle vähän kyselemään kirjotusten alustavia pisteitä. Äikästä miulle ois tällä hetkellä tulossa 83 pisteellä mahdollisesti E, matikasta 34 pisteellä ja psykasta 22-23 pisteellä M ja enkusta 186 pisteellä B. Ite oon ihan tyytyväinen noihin tuloksiin mitä sieltä sain kuulla, toki ne voi tuosta vielä muuttua ja varmasti vähän muuttuukin, toivottavasti ei paljoa kuitenkaan alaspäin :-) Ylöspäin saa toki nousta niin paljon kuin YTL suvaitsee! Kävelyn jälkeen kävin vielä Jasminin kanssa räpsimässä muutamat kuvat auringonpaisteessa, farkkutakkikin pääsi tänä keväänä ekaa kertaa päälle.

IMG_7857 IMG_7842 IMG_7840 IMG_7890

Eilen eksyin taas kerran seikkailemaan H&M:lle tarkotuksena oikeestaan vaan tappaa aikaa, mut tällä kertaa en voinutkaan poistua sieltä tyhjin käsin... Mukaan lähti söpö valkoinen pitsipaita ja ehkä vielä söpömpi valkoinen toppi kesäksi, nuo näyttää varmasti kivalta hyvän rusketuksen kanssa! Ostin myös nuo vaaleensiniset housut parillakympillä, vähän vaihtelua ainaisiin tummiin farkkuihin.

13 kommenttia:

  1. Ihana tuo sun huivi, mistä se on? Ja onnittelut alustavista yo-tuloksista!
    Olet hurjan kaunis, kivaa kevättä :)
    terv. tämän kevään ylioppilas itsekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se taitaa olla Piecesin huivi :-) kiitos paljon siulle ja samoin mukavaa ja aurinkoista kevään jatkoa sinnepäin! ja kiva jos sielläkin valmistutaan ylioppilaaksi ;-)

      Poista
  2. Hei ehkä vähän hassu kysymys, mutta pakko silti kysyä:D Mitä mieltä oot tosta psykasta ja millaset ne sen kirjotukset oli? Onko se pidemmän päälle lukiossa vaikee aine? Oon nyt lukion ekalla ja nyt psyka ykkösen jälkeen innostusta olisi vielä lukea kyseistä ainetta enemmän:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eihän tuo oo ollenkaan hassu kysymys! suosittelen ehdottomasti lukemaan psykaa lisää jos se kiinnostaa, ne muut kurssit on vielä kiinnostavampia ku se ykkönen :-) kyllähän se töitä vaatii samalla lailla ku muutkin reaalit lukiossa, mut itestäni se oli sen verran mielenkiintoinen aine ettei sen lukeminen tuntunu edes kovin puuduttavalta. psykan kirjotuksissa kirjotetaan se 6 esseetä mut vaihtoehtoja on onneks 10 niin voi jättää semmosiin vastaamatta mistä ei muista/tiedä tarpeeksi :-) eikä nuo kirjotukset ollu niin vaikeet mitä odotin! valitse vaan ens vuodelle niitä psykan kursseja lisää, eihän sitä oo sit pakko kirjottaa jos et halua tai voit vaikka ottaa ne kurssit poiskin sieltä :-)

      Poista
  3. vautsi onnee alustavista tuloksista, tosi hyviä arvosanoja oot saanu! :) tuntuu varmasti tosi ihanalle nyt ku toi puristus on ohi, ootan kyllä tota tunnetta :D mä oon tokaa vuotta lukiossa ja välillä kyllä tuntuu et huh oispa tää jo ohi... vaikka monet jotka on lukion pari vuotta sitten saany päätökseen ni kyl sanoo et lukioaikaa tulee ikävä, haha. pitää sit varmaa koittaa nauttii tästä ajasta kaikin rinnoin :-DDD

    kivaa kevättä sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, oon kyllä itsekkin tyytyväinen! :-) ja kieltämättä on tää aivan mahtava tunne kun lukio alkaa olla kunniallisesti selätetty. pääasiassa hyvät muistot lukioajoista on jääny eli kyllä siitä ajasta kannattaa nauttia vaikkei se aina niin nautinnolliselta tunnu... :-D siullakin on vielä monta kivaa juttua edessä ja näät kavereita joka päivä, iloitse niistä! ja samoin kivaa kevättä, mukava kun tulit kommentoimaan :-)

      Poista
  4. mitä ripsaria käytät ja onko kallis?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tällä hetkellä käytän Lorealin Volume Million Lashes So Couture-ripsiväriä ja ostin sen kun se oli tarjouksessa 10e, normaalisti taitaa maksaa jonkun parikymppiä :-)

      Poista
  5. Sulla on niin sulonen blogi ! Like it

    VastaaPoista
  6. nice post!!

    fashionmiyo.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. jes, löysin tän blogin uuestaan! kävi nimittäi nii että sattumalta joskus löysin tän ja sen jälkee en enää löytänykkää :-D mut ah, ihana tunne tosiaa et kirjotukset ohi! asun muute itekki savonlinnassa, en kyl tunne siua mut tuttuja maisemia haha :-D kivan pirtee blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kiva jos eksyit nyt tänne uudestaan, älä hävitä enää! :-D ja on kyllä ihan huikee tunne kun on vaan vapaata nyt eikä päivät täyty lukemiseta ja stressaamisesta. ja hassua että ollaan tälläsen pikkukaupungin abeja eikä taideta toisiamme tuntea :-D

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm