22. maaliskuuta 2014

onni on kun kirjotukset on ohi

Ai että miten helpottuneen huojentuneen vapautunut olo voi ihmisen lapsella olla. Monta viikkoa olin odottanu sitä tunnetta kun astelen psykan kirjotuksista ulos ja miten hyvältä se tuntuikaan! Se fiilis kun tulin kotiin, näin kaikki koulukirjat levällään miun huoneen lattialla ja tajusin ettei miun oikeesti tarvii lukea niitä enää. Kello kolme astelin sieltä kirjotuksista pois ja neljältä olin jo heittäny kaikki miun lukioaikaiset vihkot ja monisteet roskiin :-D Nyt vaan toivotaan ettei mitään tarvii lähtee uusimaan, vähän nolo kaivaa roskiksesta takas niitä... Noh, eiköhän ne nyt läpi mee kuitenkin! Mites kevään kirjoittajat siellä puolen ruutua, miten on menny?

Tää viikonloppu onkin menny sit ihan vaan löllötellessä ja lomasta nauttiessa (hähää, ei enää lukuloma!). Eilen käytiin Miikan kanssa Piatassa syömässä hullun hyvät ciabattaburgerit ja sen jälkeen ilta jatkui makoilun ja Gravity-leffan parissa. Tänään oli ihana käydä aamulenkillä auringonpaisteessa ja tulla sen jälkeen kotiin kattomaan monen viikon tauon jälkeen Gossip Girliä. Jalkatreeni tuli myös käytyä tekemässä ja sieltä ehdittiin vielä ottamaan vähän kuvia auringonlaskun hetkellä. Kokeiltiin kuvata Miikan GoPro-kamerallakin, mut se vaatii vielä vähän harjotusta, saatte muutaman niistäkin kuvista tässä postauksessa nähdä :-) Nyt illalla käytiin vielä Katrin, Antin ja Miikan kanssa yhillä mut olin jo ennen yhtätoista kotona, valtavat ohi on-bileet siis! Mielummin kyllä nautin yhen drinkin mukavassa seurassa ja tuun ajoissa kotiin nukkumaan kuin juhlin isosti ja vietän huomisen päivän sängyn pohjalla... Nukkumisesta ja sängystä puheen ollen, taitais olla miun uniaika pikkuhiljaa. Kauniita unia kaikille, superonnellinen Elli kuittaa.

IMG_7477 IMG_7498 GOPR0266 GOPR0306 IMG_7000 IMG_7541 IMG_7524 GOPR0290

12 kommenttia:

  1. Onnea sulle kun on nyt kirjotukset ohi!:-) Ja aivan ihania kuvia:-)

    VastaaPoista
  2. paljon paljon onnee!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, aika onnekas on kyllä olo! :--)

      Poista
  3. ihania kuvia! ja voin niin samaistua tohon fiilikseen kun käveli psykan kirjotuksista ulos, ihan parasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos siulle! ja tuntui kyllä järjettömän hyvältä päästä sieltä pois :-D

      Poista
  4. vähän kivoja noi gopro kuvat:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Sanni! miustakin niistä tuli tosi kivoja vaikka ei oo paljon tullu gopro:lla aiemmin kuvattua :-) ihan erilainen fiilis ku järkkärikuvissa!

      Poista
  5. Kivoja kuvia! mistä toi sun takki on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! se on vero modasta, viime kesänä ostettu :-)

      Poista
  6. oiiihhh !! nyt se pitkä synkkä ja masentava talvi on vihdoin ohi ja kevät ja kesä puhkeaa <3 tää d-vitamiini on niin uskomattoman voimakas kyllä.. mulla on niin kuoriutunut olo :D oikeesti tää kevät ja kesä on niin ihanaa ja huoletonta aikaa ♥ ja se huokuu näistä postauksista! ihana lukee näitä ja tää piristää entisestään!! :) hahah en tiiä miks tulin tänne kirjottaan tän mut en vaan voi käsittää mite onnellinen olo nyt on ja ihanaa kun talvi on ohi äääh:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi miten ilon ja onnen täyteinen kommentti, kiitos siitä :-) tosi kiva kuulla jos kevään ja auringon vaikutukset huomaa näistä miun postauksistakin, se on tarkotuskin koska nimenomaan hyvä ja onnellinen olo noista edellä mainituista tulee. ja kiva kun tulit avautumaan ja jakamaan positiivista energiaa tänne :--)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm