17. kesäkuuta 2014

kaikenlaista

IMG_2179

Aamupuurolla... Puuro on kaikista aamupalaversioista kyllä ehdottomasti paras. Se maistuu marjojen ja mehukeittojen kanssa, mut jo pienestä pitäen miun suosikki on ollu kaurapuuro voisilmällä. Jos oon aamulla lähössä esimerkiks töihin, miulle tulee usein kiire, ja sillon parissa minuutissa mikrossa valmistettu pikapuuro on pelastus.

IMG_1716 IMG_2080 IMG_2176 IMG_2000

Miun treenivaatekaappi on viime aikoina saanu aika mukavasti täytettä ja ei varmaan tarvitse erikseen mainita että mikä on tän tytön suosikki urheiluvaatemerkeistä... Niken uskollisena fanina oon tosi tyytyväinen näihin uutukaisiin ja monet näistä on päässy jo kokeiluun sekä salilla että lenkkipoluilla. Jospa tää treenivaatteiden shoppailu riittäis nyt vähäks aikaa...

IMG_1770

Miika iloisena uudessa karhucollegessaan Kuopiossa.

IMG_2065

Tehtiin Miikan kanssa viime viikolla tuommosta ihanan tomaattista bolognese-kastiketta ja panostettiin vähän normaalia enemmän annosten ulkomuotoon... Sitä panostusta on siis oikeestaan nuo basilikanlehdet ruokakasan päällä, jotka lähti näiden kuvien ottamisen jälkeen aika äkkiä roskiin :-D Tänään tehtiin myös meiän omalla reseptillä tosi hyvää kanakastiketta, joka hävis meiän perheen suihin kyllä aika äkkiä. Pakko kyllä tarkentaa vielä sen verran, että tuo meiän yhteinen ruuanlaitto tarkottaa lähes poikkeuksetta sitä, että Miika tekee ja maustaa ruuan ja mie apukokkina saan välillä luvan sekottaa kastiketta tai avata kermapurkin...

IMG_1802 IMG_2222

Ostin muutama päivä sitten tätä paljon hehkutettua Lumenen Ihon sävyn heleyttäjää ja epäilin vähän, oisko tää kaiken sen ylistyksen arvoinen. Jo ekalla kokeilukerralla totesin kuitenkin että kyllä tää tuote on kehunsa ansainnut! Käytän kesällä entistä harvemmin meikkivoidetta ja puuteria, mut tää tuote on loistava kesäkasvojen ehostamiseen.

IMG_1801

Hyvää iltaa! Kameraan oli kertyny viime viikoilta muutamia julkaisemattomia arkikuvia, jotka päätin nyt koota sekalaiseksi höpöttelypostaukseksi. Tää ilta on vietetty kotisohvalla jalkapalloa tuijottaen, mites muutenkaan... Ja näitä pelejä pitäs jaksaa katella vielä kuukauden verran! Tämmösinä myrskyiltoina ei kyllä pahemmin harmita istua sisällä ja kun futiksen tuijottaminen alkaa kyllästyttää, voin onneks paeta blogien pariin. Tänä iltana eksyin myös selailemaan nettikauppoja ja tein yhdestä sellaisesta aika ihanan löydön, hehee... Nyt kello alkaa kuitenkin olla jo sen verran paljon että pitäs varmaan painua unille, että jaksan huomenna herätä töihin. Pahoittelen poukkoilevaa tekstiä, tähän kirjottamiseen on vähän hankala keskittyä tässä kisakatsomon keskellä... Hyvää yötä kaikille ja mukavaa viikon jatkoa!

12 kommenttia:

  1. Ihanat noi NikePron caprit!!!

    forgotten-tapes.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikö olekkin, miekin tykkään älyttömästi molemmista! :-)

      Poista
  2. älyttömän ihanat noi Niken caprit ;o haluanhaluan!! ja muutenkin ihana postaus taas ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne on miustakin ihanat! :-) ja kiitos, kiva jos tykkäsit!

      Poista
  3. Mistä oot löytänyt noin ihania treenihousuja? Varsinkin nuo kuviolliset on aivan ihanat! :) Tosi kivoja muuten tälläset "sekalaiset" postauksetkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nuo turkoosit sain yo-lahjaksi ja kuviolliset tilasin Stadiumilta! :-) miusta tää postaus oli vähän liian sekava ja poukkoili asiasta toiseen, tykkään enemmän tehä semmosia missä on joku kunnon idea :-D mut kiva jos sie tykkäsit!

      Poista
  4. Tilasin itse kanssa noi kuviolliset Niken trikoot! :-) Mietin vaan kun on noin värikkäät, että miten niitä vois yhdistellä? Mitä yläosia aijot itse pitää niiden kanssa? :) Mulla on pinkit salikengät, että voi olla vähän turhan värikästä jos turkoosit housut ja pinkit kengät :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ite oon aina salilla ihan psykedeelisen värikäs :-D noitten trikoitten kanssa oon yhistäny/suunnitellu yhistäväni mustaa, harmaata, valkosta ja sit erilaisia sinisen ja vihreen sävyjä. myös neonkeltanen sopii kivasti noitten kaa ku noissa pöksyissäkin vähän sitä väriä on! mut oon sitä mieltä että salilla saakin olla värikäs, siitäkin saa energiaa ;-)

      Poista
  5. ihanaa kun oot postaillu tänne niin paljon nyt! :-) tulin lukemaan kiireessä vähän blogeja ja tuli kyllä niin hyvä fiilis tätä lukiessa. mua ei ainakaan yhtään haittaa että on vähän sekavampi postaus, tuo vaan ilmi sitä ettei elämä ole niin tarkkalleen viilattua.. näyttää siltä että tykkäät oikeesti laittaa näitä tänne, eikä niinkuin jollain bloggaajilla että nyt ajastan jokaiselle päivälle kaksi postausta ja jos tauko menee yli viikon mittaseks niin lukijoita poistuu. niin ei kannata tehdä, tälläset josta välittyy hyvä ja rento fiilis tähän mukavaan touhuun ovat niitä parhaita blogeja meille lukijoille !:-D ja noi niken kuviolliset treenihousut on ihanan värikkäät, jotenkin sellaset "maagiset" :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. et uskokkaan miten hyvä mieli tulee tälläsistä kommenteista, kiitos kun piristit päivääni :-) tosi kiva kuulla että tämmöset sekavat postauksetkin "kelpaa" lukijoille, vaikka ite en ollukkaan tähän sekametelisoppaan kovin tyytyväinen... viime aikoina on kyllä ollu sekä aikaa että intoa blogin kirjottamiseen ja kuvien ottamiseen ja tää valoisa, kuvailun kannalta otollinen ja kaunis vuodenaika vaikuttaa siihen myös :-) haluun kuitenkin pitääkkin tän blogin jatkossakin sellasena, että kirjottelen tänne sillon kun huvittaa ja hyvältä tuntuu enkä ota tästä hommasta mitään paineita. tosi kiva kuulla että se on välittyny myös ruudun sille puolelle :-) kiitos paljon vielä siulle ihanasta kommentista ja positiivisesta palauttaa, miulla on kyllä mahtavia lukijoita!

      Poista
  6. voisikko tehä tarkempaa tosta lumene tuotteesta koska ainakin mua kiinnostais kuulla sun kokemuksia tosta, mitä se auttaa yms. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuskin tuun omistamaan sille mitään sen kummempaa postausta, mut voin tässä kertoa vähän kokemuksiani siitä :-) kyseessä on siis ihon sävyn heleyttäjä, eli meikkivoidetta huomattavasti kevyempi tuote ja sillä onkin tarkotus kai tuoda ennemminkin hehkua iholle. se korostaa kivasti päivettynyttä ihoa, mut naamasta ei todellakaan tuu yhtään oranssi eikä se mikään värivoide ees oo! ite oon muutaman käyttökerran perusteella todennu tuon tosi kivaks ja toimivaks, nimenomaan kesäiholle :-) aurinkopuuterin kanssa toimii tosi hyvin!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm