25. kesäkuuta 2014

nike free flyknit 4.0

IMG_2739 IMG_2792 IMG_2804 IMG_2790

Nyt ois luvassa miun blogin ensimmäinen mainospostaus. Sillä erotuksella moniin muihin (lue: suosittuihin) blogeihin, etten saa tästä euron euroa. Mut se ei haittaa mitään, koska nää miun uudet popot on ehdottomasti ansainneet oman hehkutuspostauksensa!

Miulla on ollu joku pakkomielle näistä Niken Flyknit-lenkkareista siitä asti kun näin tän mallin ekaa kertaa. Tuo kevyt, sukkamainen ulkomuoto ja kengän neulosmaisen näkönen pinta jäi kummittelemaan miun mieleen. Oon ennenkin kehittäny itelleni pakkomielteitä ja ihastuksia joistain vaatteista tai kengistä, mut tällä kertaa oli kyse jostain ihan muusta, paljon vakavammasta. Nää lenkkarit kummitteli miun mielessä kuukausien ajan eikä asiaa ainakaan helpottanu se, että kävin ihastelemassa näitä niin nettikaupoissa kuin urheiluliikkeissäkin. Kun viime viikolla bongasin tän upean värin alennuksesta Zalandolla, en epäröiny hetkeäkään näitten klikkaamista ostoskoriin. Ja kun eilen sain vihdoin vetää jalkaan nää unelmat, tunsin heti syvää rakkautta. Ei noita haluais ottaa jalasta pois enää ollenkaan!

Nyt joku varmaan ihmettelee, että kirjotanko tätä tekstiä oikeesti lenkkareista, voiko ne nyt olla niin hyvät. Jos miulta kysytään, niin kyllä voi! Miika oli etsiskelly itelleen lenkkareita jo pidemmän aikaa ja päätettiin sit samalla rysäyksellä tilata sillekkin miesten malli noista flykniteistä, ja poika on ollu ihan onnessaan. Nuo siniset on siis Miikan, sen voi varmaan huomata jo tuosta (7 numeron) kokoerosta :-D Nyt meillä on siis oikein kunnon pariskuntalenkkarit! Seuraavaks varmaan sit samanlaiset tuulipuvut... No way!

18 kommenttia:

  1. käytätkö sä noita siis salilla vai ulkona juostessa? mietin että kumpaan tarkotukseen noi on vai käykö molempinakin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nuohan on juoksulenkkarit ja miekin aattelin aluks ottaa ne ulkokäyttöön juoksulenkeille, mut tänään testasin noita salilla ja oli hyvät sielläkin! aattelin myös että nuo säilyy ehkä puhtaampina salikäytössä :-D oon kuitenkin kuullu, ettei nuo oo ohuen pohjan takia kovin hyvät esim pumppitunneilla tai kovassa jalkatreenissä. varmaan pidän noita nyt aluks sisällä ja otan sit jossain vaiheessa juoksulenkkareiks, sitä tarkotusta varten ne on :-)

      Poista
  2. Onko noi oikeesti ihan taivaallisen hyvät kengät ? Koska ite heti kun näin noi niin rakastuin mut en oo viel viittiny ostaa koska en tiä että onko oikeesti sen arvoset, mutta kyllä taitaa olla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä nuo on ihan mahtavat jalassa, juostessa varmasti ihan huiput! ja miun mielestä nuo on niin ihanan näkösetkin... :-D mut kyllä voin suositella ehdottomasti, en oo ikinä pitäny noin hyviä kenkiä jalassa!

      Poista
  3. hahah, kyllä mäkin noita hehkuttaisin! tosi upean väriset ja varmasti hyvät jaloissa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en vois olla enempää samaa mieltä! :--)

      Poista
  4. Mitä kokoa nuo on?:) meinasin että onko normaalia pienempää kokoa ? Ja kauan kesti tulla postiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mie otin koon 38, miun kaikki Niket on sitä kokoa :-) ois kyllä varmaan voinu ottaa puol numeroa isommankin, nuo on nimittäin tosi napakat... eli suosittelen ehkä ottamaan vähän normaalia isomman koon :-) ja toimituksessa kesti 5 arkipäivää!

      Poista
  5. Kuinka paljon noi suurinpiirtein maksaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nuo miun lenkkarit makso 89,95e tarjouksessa, normaalisti taitaa maksaa jotain 110-150 euroa :-)

      Poista
  6. moikka! oon kuullu että suolavesikylvyt auttais atooppiseen ihoon :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. missäköhän semmosia ois mahollista testata? :-)

      Poista
    2. en kyllä tiiä.. :/ jos teillä tai jollain tutulla sattuis olemaan kylpyamme, nii sinne vaan merisuolaa:D tosin itelläni ei atooppista ihoa oo, mut varmaan ihan kokeilemisen arvonen juttu!

      Poista
    3. haha, pitää alkaa kysellä :-D kiitos vinkistä! :-)

      Poista
  7. Kysymyspostaus olis kiva piitkästä aikaa! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. et oo ainut kuka sitä on kyselly, joten voisimpa laittaa toteutukseen piakkoin! :-)

      Poista
  8. Hei! Oon miettiny nike free 3.0 flyknittejä salille sh'bamiin ja combattiin.Uskoisitko noiden toimivan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nuo miun flyknitit on itse asiassa 4.0, eikä 3.0, eli en osaa oikein sanoa :-D mie oon käyttäny noita salilla treenatessa ja siinä käytössä on ollu oikein toimivat! käyn nykyään aika vähän ryhmäliikuntatunneilla, oikeestaan vaan pumpissa, ja sinne nuo flyknitit on liian ohutpohjaiset. uskon että combattiin ja sh'bamiin vois olla kuitenkin ihan hyvät! :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm