12. kesäkuuta 2014

summertime happiness

IMG_1800 IMG_2021 IMG_2036 IMG_1890 IMG_2026 IMG_2001 IMG_2057

Kuvat on maanantailta kun pyörittiin Tiian kaa kaupungilla. Kerettiin just nappaamaan nää kuvat ja oltiin saatu Waahdon herkkuburgerit eteemme, kun taivaalle alkoi kerääntyä tummia pilviä ja vähän ajan päästä ukkosti ja satoi kaatamalla. Terassin katoksen alla oli kuitenkin kiva mässyttää noita ihan valtavia ja valtavan hyvänmakuisia hamppareita! Kuvissa näkyy muuten Kuopion Gina Tricotista mukaan tarttuneet pitsishortsit ja uudet ruskeet gladiaattorisandaalit. En oo omistanu sandaaleja varmaan ala-asteen jälkeen ja vaikka nää gladiaattorit taitaa olla muutaman vuoden vanha juttu jo, niin ite lämpesin niille vasta nyt :-D Kaiken lisäks nää yksilöt on tosi hyvät jalassa!

Tänään kävin pitkästä aikaa aamulla heti herättyäni juoksulenkillä ja voi miten se tuntuikaan hyvältä. Samaan aikaan se tuntui kuitenkin pahalta ja liian pitkäksi venyneen juoksutauon tunsi kyllä jaloissa. Ja tuntee vieläkin... Sen verran ihana olo oli kuitenkin lenkin jälkeen, että päätin etten nyt lusmuile siitä enää. Tänään ois suunnitelmissa nautiskella vielä tuosta auringonpaisteesta ja käydä syömässä Uskudarin buffet ennen illan työvuoroa. Viettäkää kiva torstai ja nauttikaa kesästä!

10 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia sinusta :)

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia:) tykkään tosi paljon sun asu kokonaisuudesta:)!

    www.mirellajau.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon, miekin tykkäsin tuosta shortsien ja sandaalien yhdistelmästä! :-)

      Poista
  3. ihanat shortsit!! ja vitsi sä oot ruskee ♥ ja kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miustakin nuo on kivat! jalat nyt on vähän saanu väriä, muualta en oo vielä kovin ruskee ees.. :-D kyllähän tässä vielä kerkee ruskettua!

      Poista
  4. mitä käytät hiuksiis ku ne on noin ihanan ilmavat :-)? nättejä kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hauska kysymys, sillä en yleensä käytä hiuksiin mitään ihmeempiä muotoilutuotteita :-D ennen näittenkin kuvien ottamista olin vaan pessy aamulla hiukset. föönaan hiukset kyllä aina pää alaspäin että tulee vähän ilmavuutta :-)

      Poista
  5. Oisko sulla antaa vinkkejä enkun yo-kirjoituksia varten? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm, koitetaas keksiä jotain! :-D kannattaa tehä paljon niitä vanhoja yo-vihkoja mitä saatte varmaan viimestään kertauskurssilla että tiiät mitä siellä on sitten luvassa ja näät vähän minkä tyyppisiä tehtäviä siellä on ja mitä kysytään. meille suositeltiin myös paljon erilaisten enkunkielisten nettisivujen ja lehtiartikkeleitten lukemista, esim jotain national geographicin juttuja, mut ite en kyllä hirveesti niin tehny, vaikka ois kannattanu... siellä kirjotuksissa on nimittäin sit tosi paljon luetunymmärtämisiä just jostain tommosilta nettisivuilta repästynä. ite opettelin esseetä varten muutaman vähän hienomman sivistyssanan ja ilmaisun mut kauheesti ei pysty uusia sanoja lukuloman aikana oppimaan.. suosittelen kyllä panostamaan siihen enkkuun koko abivuoden aikana ja ottamaan vastaan kaiken opetuksen mitä koulu siitä antaa, meille esimerkiks järjestettiin ylimääräsiä kuunteluharjotuksia halukkaille ennen sitä varsinaista yo-kuuntelua :-) toivottavasti tästä oli jotain apua!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm