1. toukokuuta 2015

Hello May!

IMG_2300

Tän viikon toinen toistaan järkyttävämmät sääilmiöt on kyllä kasvattanu matkakuumetta entisestään. Taivaalta on tullu niin vettä, räntää kuin rakeitakin, eikä oo ees harmittanu istua töissä sisällä kun ulkona on riehunu kunnon kevätmyrsky. Rhodoksen sääennustukset sen sijaan näyttää päivä päivältä paremmilta enkä millään malttais oottaa vielä muutamaa viikkoa että päästään Tiian kanssa lomailemaan sinne lämpöön. (kuva on otettu muutama päivä sitten, oikeesti oottelupäiviä on jäljellä enää 26!) Eilen ja tänään ihan tää koti-Suomenkin sää on kyllä näyttäny vähän parantumisen merkkejä, kun aurinkokin on suostunut paistamaan ja lämpöasteet on kohonnu mukavasti plussan puolelle. Toivottavasti sama meininki jatkuu, minuu ei ainakaan haittais lämmin ja aurinkoinen toukokuu!

IMG_2261 IMG_2217 IMG_2395 IMG_2405

Eilen illalla ajettiin auringonlaskun aikaan meille johtavaa rantatietä ja maisema oli niin hieno, että kävin vaan nappaamassa kotoa kameran ja lähdin samoilla vauhdeilla räpsäsemään parit kuvat siitä. Valoisat ja tyynet kevätillat oikein houkuttelee iltakävelyille ja valokuvaamaan, miten mahtavaa onkaan että aurinko laskee vasta yheksän aikaan! Eilisilta sujui täällä päässä muuten todella rauhallisissa merkeissä, rento koti-ilta, herkuttelu ja aikaisin nukkumaanmeno pitkän työpäivän jälkeen sopii miulle vaan niin paljon paremmin kuin hurja juhliminen. Ja vaikka se vähän kliseeltä kuulostaakin, niin oli aika ihana herätä tänä aamuna hyvävointisena ja pirteänä, melkein kymmenen tunnin unien jälkeen viettämään viikon ainutta vapaapäivää.

IMG_2205 IMG_2316 IMG_2391

Keskiviikkona uhmattiin Katrin kanssa kaatosadetta ja yritettiin käydä vähän ottamassa kuvia bussipysäkin suojissa. Eihän se nyt mikään menestyksellisin reissu ollut, mut sovittiin samalla että yritetään nyt kesän lähestyessä parantaa tapojamme ja tehdä enemmän yhteisiä fotosessioita. Ois kiva saada tänne blogiinkin enemmän ihmiskuvia, säiden lämmetessä asutkin vois olla vähän tuulipukua kiinnostavampia...

IMG_2434

Tänään on tosiaan ollu miun tän viikon ainut vapaapäivä ja oon kerenny sekä ottaa rennosti että hoitaa vähän velvollisuuksia. Heti aamupalan syötyäni alotin perusteellisen siivoomisen huoneessani ja parin tunnin puunaamisen jälkeen osa siitä olikin jo vähän inhimillisemmässä kunnossa. Ikkunoiden pesu kuului myös tän päivän suunnitelmiin, mut se sai siirtyä toiselle päivälle nälän yllättäessä. Koska nälkä oli kerenny jo aika kovaksi, tarvittiin joku helppo ja nopea ruoka ja päädyttiinkin hakemaan ruuhkaiselta abc:lta (sinne ei vaan pitäs pyhäpäivinä mennä...) tarpeet kanasalaattiin. Loppupäivä jatkuikin siivouksen merkeissä Miikan kotona, kävelylenkillä auringonpaisteessa ja tän postauksen kanssa. Tarkotus oli tänään käydä myös treenaamassa, sillä salilla ois saanu varmaan olla aika rauhassa, mut miun puoltoista viikkoa kestäny flunssa ei meinaa helpottaa vieläkään ja nyt oon saanu tartutettua tukkoisuuden Miikaankin. Miun vastustuskyky on yleensä huippuluokkaa, oon harvoin kipeenä ja yleensä en kärsi perusflunssastakaan paria päivää pitempään, ja nyt täytyy kyllä sanoa, että tämmönen pitkä sairastaminen/puolikuntoisuus on kyllä tylsää. Noh, ei auta kuin toivoa että tää alkaa tästä joskus helpottaa! Oon nimittäin kyllästyny kassalla niiskuttamiseen eikä kaikki asiakkaatkaan kato sitä aivastelua ja niistämistä mitenkään hyvällä... Nyt on kuitenkin aika jatkaa iltaa leffalla ja mennä sitten taas hyvissä ajoin nukkumaan, sillä edessä ois taas työntäyteinen viikonloppu. Nauttikaa te vapaapäivistä miunkin puolesta, kivaa perjantai-illan jatkoa ja viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. ihana paita! mistä olet ostanut sen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M:ltä ostin pari kuukautta sitten! :-)

      Poista
  2. Mitä tossa pastan päällä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohta ja wokkivihanneksia kermakastikkeessa! :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm