4. lokakuuta 2015

ADIDAS ORIGINALS

IMG_7779 IMG_7862 IMG_1100 IMG_7850 IMG_7768 IMG_7865 IMG_1101 IMG_7872

Eilen oli niin nätti ja aurinkoinen syyspäivä, että oli pakko käydä napsimassa vähän kuvia tuolla upean väriloiston keskellä. Kuvissa näkyy nyt ne Sportamorelta tilaamani Adidaksen leggingsit, jotka on osoittautuneet kyllä huippuostokseksi! Tänkin viikonlopun oon hiihdelly menemään nuo jalassa lähes 24/7, ainoastaan salille oon vaihtanu toiset pökät jalkaan ja yön ajaks ottanu pois...

Miulla on ollut tosi kiva ja rentouttava viikonloppu, pitkän työviikon jälkeen pari vapaapäivää tuli kyllä aikas hyvään saumaan. Oon syöny hyvin, nukkunu pitkään, vetänyt hyvän jalkatreenin, vetänyt vähän kevyemmän, palauttelevan yläkropan treenin, treffannu pitkästä aikaa Tiiaa brunssiähkyn merkeissä, katellu leffoja, herkutellu mm. tuoreen ananaksen ja suklaarouhejäätelön yhdistelmällä (yllättävän toimiva kombo!) ja polttanu syksyn ekoja kynttilöitä myrskyn riehuessa ulkona. Tänään käytiin vielä illalla leffassa kattomassa Everest 3D:nä, oli kyllä aika hurja, hyvin tehty ja koskettava pätkä, voin suositella!

Näin hyvän viikonlopun jälkeen pitäs kyllä löytyä taas puhtia uuteen viikkoon. Tiedossa on onneks melko kevyt viikko, vaan neljä työpäivää, eikä huomennakaan oo aikasta herätystä kun meen vasta yhteentoista töihin. Ihan huippua kun ei tarvii vapaan viikonlopun jälkeen laittaa maanantaiaamulle herätystä mihinkään epäinhimilliseen kellonaikaan! Näin syksyn tultua ja päivien lyhentyessä kyllä huomaa miten unen tarvekkin taas kasvaa, aamulla nukuttais helposti ysiin asti ja tähän aikaan illasta alkaa olla jo ihan naatti. Taidankin tästä hipsiä iltapesujen kautta peiton alle, hyvää yötä ja kivaa uutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihanan rento, mut kuitenkin tyylikäs asu! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos kivasta kommentista Noora! :-) itekkin tykkäsin asusta, se oli niin mukava päällä ja olipahan kerrankin päällä jotain muuta ku kotivaatteet tai farkut...!

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm