17. lokakuuta 2015

THE NEW BLACK

IMG_2001 IMG_8461 IMG_8456 IMG_8469 IMG_8367 IMG_8472 IMG_8407

Löysin tän Didriksonsin takin kesällä alennusmyynneistä ja kylmästä kesästä huolimatta se pääsi ekaa kertaa päälle vasta tällä viikolla. Ja nyt en haluais muuta takkia pitääkkään! Väri on kivan pirtsakka ja tätä pystyy varmasti pitämään leudompina talvipäivinäkin kun vaan pukee alle vähän enemmän vaatetta ja vetää huivin kaulaan. Täydellinen ulkoilutakki! Otettiin nää kuvat muutama päivä sitten kun Tiia oli käymässä Savonlinnassa ja sain samalla istahtaa pitkästä aikaa jonkun muunkin kuin äitin letitettäväksi. Tykkäsin tuosta lettikampauksesta kyllä kovasti, osaispa itekkin väkertää itelleen tuommosia...

Tää päivä on mennyt aika lailla sohvan ja sängyn pohjalla maatessa, kävin kyllä tekemässä muutaman tunnin töitä mut jouduin lähtemään kesken päivän kotiin todella huonon olon ja mahakivun takia... :-( Ihan tylsää! Täksi illaksi ois ollut kivoja suunnitelmiakin tehtynä, mut ne sai nyt väistyä lepäilyn tieltä, sillä huomennakin ois työpäivä tiedossa ja siihen mennessä ois kiva saada olo kohenemaan. Kyllä tässä onneks parempaan suuntaan ollaan koko ajan menossa!

Loppuilta meneekin sitten varmaan yhtä rauhallisissa meiningeissä kuin tähänkin asti, mihis tästä sohvannurkasta siirtymään... Telkkarissa pyörii lentopallopeli, vieressä on oma kulta ja jääkaapissa pitsanjämät, ei valittamista siis. Seuraavaks selailuun meneekin sitten varmaan taas matkatoimistojen talvitarjonta, maksimaalinen matkakuume nimittäin jyllää ja lujaa...

4 kommenttia:

  1. Tosi kivannäkönen takki! Testailin tänään just samaa merkkiä olevaa takkia Prismassa, mutta huononlaisesti oli enää kokoja jäljellä ja ei sitte sopivaa löytyny :( Onks toi sun takki kuinka paksua materiaalia? Ne prismassa olevat oli just ihanan paksuja, että vois jopa kylmemmälläkin ilmalla selvitä! Ja ihana lettikampaus :-) Ite leikkasin kesän alussa hiukset ihan lyhkäseks ja just viime viikolla testailin ranskanlettiä itelle vääntää, mutta ei vieläkään riittäny pituus :-D jää sellasia haituvia vaan sojottaa sieltä sun täältä:D Kaikkia kivoja lettikampauksia kattellessa tulee kyllä ikävä pitkiä hiuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti Nea! harmi jos ei siulle löytyny oikeenkokosta takkia, mut onneks tässä on vielä aikaa löytää talveksi kunnon takki :-) tuo miun didriksons ei oo hirmu paksua materiaalia, ei siis mikään toppatakki, vaan enemmänkin semmosta vettä ja tuulta pitävää kangasta. semmonen didriksonsin parkatakkikin ois kyllä ihana ja varmasti superlämmin! ja voi että, pitkä tukka on kyllä siitä kiva että saa tehtyä erilaisia lettejä, vaikka välillä tän kanssa meinaakin mennä vähän hermot ja tekis mieli leikata lyhyemmäks... onneks hiukset kasvaa kyllä takasin ajan kanssa niin pääset siekin vielä tekemään itelles kivoja lettikampauksia jos vaan jaksat kasvattaa ;-) kivaa syksyä siulle ja onnea takinmetsästykseen!

      Poista
  2. Ihanan pirtsakka takki :-D! Onkos siul tuo iphone 6? Kävin just loppuviikosta ostamassa itelle sen puhelimen ja miettisin että mistä löytäisin kivoja kuoria.. niin sattuisitko tietään? tai mistä ite oot ostellu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti, niin miustakin! ja joo, sama puhelin löytyy täältä :-) en oo ihan hirveesti ostellut kuoria tähän puhelimeen, mut muutamat löytyy. mustat läppäkuoret ostin samalla kun puhelimenkin, mut vaikka ne suojaa puhelinta hyvin, ne ei oo kauheen kätevät ainakaan jos on niin aktiviinen puhelimen räplääjä kuin mie :-D yhdet oon löytäny glitteristä ja muutama kuukausi sitten tilasin parit kuoret ebaystä, sieltä kyllä löytää vaikka minkälaisia kuoria tosi halvallakin, mut laatu sit on mitä on.. kauppoihin kyllä tulee koko ajan lisää kuoria tähänkin puhelinmalliin, mut esim just glitteristä, ginasta ja h&m:ltäkin löytyy jo jotain :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm