25. lokakuuta 2015

THIS AND THAT

Heipparallaa! Tää viikko on hujahtanut ihan hirmuista vauhtia ohi, tai nyt kun tarkemmin miettii, niin koko lokakuu on mennyt kyllä tosi nopeesti. Töitä on riittänyt, säät on ollu tätä viikkoa lukuunottamatta upeat ja fiilis on muutenkin ollut hyvä, oon vaan niin tyytyväinen elämäntilanteeseeni tällä hetkellä. Tällä viikolla monta päivää jatkunut vesisade, koleus ja harmaus on meinanneet vähän latistaa mielialaa, mut täytyy nyt vaan toivoa että saatais vielä niitä nättejäkin syyspäiviä ennen lumien tuloa. Aamujen ja iltojen mustaakin mustempi pimeys kun meinaa vetää ainakin meikäläisen ihan väsyneeksi. Onneks tässä on ollu paljon muita kivoja juttuja meneillään jotka on pitäny mielenkin pirteenä! Miulla kun on ollut aikaisempina vuosina vähän taipumusta syysväsymykseen ja kaamosmasennukseen, mut tänä vuonna syksy on kyllä yllättänyt positiivisesti, ihan kivaa aikaahan tää on sittenkin (ainakin niinä aurinkoisina päivinä)!

IMG_8630

Tein itelleni tässä yhtenä päivänä aikamoisen herkkusalaatin, johon tuli vihersalaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, kanaa, säilykemaissia, aurinkokuivatuilla tomaateilla maustettua feta-juustoa sekä karpaloita ja muutama satsumaviipale makua ja väriä tuomaan. Ihan parasta kun tähän aikaan vuodesta kauppojen hedelmähyllyt alkaa täyttyä maukkaista ja kohtuuhintaisista hedelmistä! Esimerkiks noita satsumoita miun maha vetää ihan loputtomiin, ne on vaan niin hyviä.

IMG_8302 IMG_8801

Ihan pelkästään hedelmien mussuttamiseen miun vitamiinien saannista huolehtiminen ei jää. Kävin muutama päivä sitten vihdoinkin hakemassa apteekista tuota Minisun Vahva-monivitamiinia ja tuossa on kyllä yhteen tablettiin kiteytettynä aika monta elimistölle tärkeää hivenainetta ja vitamiinia. D-vitamiinia syön vielä tehostetusti toisesta purkista. Huippujuttuhan ois, jos näitä popsimalla jaksais painaa tulevan talven läpi energisellä ololla ja pysyis kaiken maailman flunssatkin kaukana.

IMG_8891

Oon aina ollut tosi huono käyttämään koruja, siis oikeesti todella huono. Ne ei vaan oo ikinä ollu miun juttu ja oon omistanut koko elämäni aikana ehkä viis korua, joille ei oo paljoa käyttökertoja kertynyt. Viime aikoina oon kuitenkin vihdoin alkanut vähän lämmetä ajatukselle korujen pitämisestä ja Henkkamaukan koruhyllystä onkin tarttunut pari kokelasta mukaan. Tosi yksinkertaisia riipuksia kaikki, mut silti kivan näköisiä ainakin miun silmään! Hassua miten korujen käyttämiseenkin pitää ihan opetella, kun niitä ei oo tottunu arkena käyttämään, mut kyllä noilla saa kivasti piristystä yksinkertaiseen asuun. Tuskin miusta ikinä mitään koruharakkaa tulee, mut omistampahan nyt ees muutaman korun, joista oikeesti tykkään.

IMG_8053 IMG_8708

Saanko esitellä, uusi vakkarituote meikkipussissani! Meikkivoiteen tarpeessa ja Cittarin hintarallitarjouksen yllyttämänä päätin kokeilla tätä Lumenen meikkivoidetta, ja oon kyllä todennu tän tosi hyväksi ja toimivaksi. Sävy on just oikea, tää levittyy iholle hyvin ja kevyesti ja toimii jopa miun vaikeen ihon kanssa. Kaiken kaikkiaan erinomainen tuote!

IMG_8927 IMG_8847

Toinenkin juttu, mikä tarttui mukaan hintaralleilta, on tää pinkki söpöys! Matkalaukkukin oli semmonen juttu, minkä oikeesti tarvitsin, sillä tähän asti oon aina lähtenyt reissun päälle porukoiden käsimatkatavarakokoisella matkalaukulla ja viimeks Rodoksen reissulla se osoittautui aivan liian pieneksi. Nimimerkillä viimeisen lomapäivän paniikki kun tavarat ei meinaa mahtua laukkuun sitten millään... Nyt sitten bongasin hyvästä alesta reilunkokoisen ja kivannäköisen matkalaukun ja oon enemmän kuin tyytyväinen tähän ostokseen. Kuva ei tuo oikein oikeutta tuon laukun koolle, se on nimittäin ihan valtava! Tuohon jos ei matkatavarat mahdu niin sit pitää olla jo jossain muualla vikaa kuin laukussa... Nyt viimeistään pitäs pistää sitä reissua varaukseen, niin pääsis tuota joskus käyttämäänkin!

Sellaista sekalaista selittelyä tähän sunnuntai-iltaan. Miulla on ollut tänään oikein kiva päivä, oon ollut vapaalla ja sama meininki jatkuu vielä pari päivää, on kyllä ihana saada tällänen kolmen päivän miniloma tähän väliin. Viime yönä vetäsin kellojen siirtämisen ansiosta aika mukavan mittaiset yöunet ja tän viikon aikaisten herätysten jälkeen meinaan kyllä huomennakin nukkua niin pitkään kuin nukuttaa. Nyt kun näin sanon, niin herään sitten varmaan seittemältä ihan pirteenä :-D No mutta, edessä on kuitenkin vapaapäivä ilman tiukkaa aikataulua, ja aion nauttia siitä! Kivaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille ja mahtavaa uutta viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Hei mikä sattuma!! kattelin just ebaysta kuoria ja törmäsin ilmeisesti samantyylisiin siellä ja ajattelin tilaavani.. oisko noi sun kuoret ebaysta? Muistaisitko myyjää.. kun mä löysin tuolta tuommoset:

    http://www.ebay.com/itm/Fashion-Cute-Design-Pattern-Hard-Back-Case-Cover-Skin-For-Apple-iPhone-4G-5G-6G-/141418718051?var=&hash=item20ed366363:m:m8TrP5gybfX77PqBT1-j3TA

    Mutta tossa kuvassa toi teksti on väärinpäin ja haluaisin sen toki olevan oikein, noin miten sulla ilmeisesti onki.. niin onkohan toi vaan jotenkin peilikuvana tuolla vai tilasitko kenties joltain eri myyjältä? Jos noi sun kuoret ees on ebaysta siis :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah, aika hassu sattuma tosiaan! joo kyllä oon tilannu nuo kuoret ebaysta, ei ollu tuo sama myyjä, mut en kyllä kuollaksenikaan muista sen myyjän nimee... sen vaan muistan ettei ollu tuo sama, vaikka kuoret näyttääkin ihan täsmälleen samanlaisilta :-D poikkeuksena tietysti tuo teksti, joka tosiaan näyttää olevan väärinpäin.. jos se kuva ois peilikuva, niin sillonhan tuon kamerankin pitäs olla toisessa reunassa, you know? :-D kannattaa vielä katella jos siellä jollain toisella myyjällä ois nuo samat kuoret myynnissä! mie muistaakseni maksoin näistä jonkun vajaa 2 euroa sillon.. ja se myyjä keneltä ostin oli kans tuommonen millä oli tosi monet kuoret myynnissä samalla ilmotuksella.

      Poista
  2. Ootko hakenu johonki opiskelemaan vai piditkö tarkotuksella toisen välivuoden?:) ja miten ajattelit tulevaisuudessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo hakenu eli kyllä pidin tarkotuksella toisen välivuoden. ja tulevaisuudessa aion kyllä opiskella itelleni ammatin, kunhan keksin mitä haluan tehdä :-) tällä hetkellä työnteko kiinnostaa sata kertaa enemmän kuin opiskelu.

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm