25. huhtikuuta 2017

SPRING SNAPSHOTS

Tervehdys tiistaihin! Huhtikuu on menty täällä melko kiireisissä tunnelmissa ja oon paiskinut työtunteja kasaan maaliskuunkin edestä, mut nyt kalenteri näytti pitkästä aikaa ihan tyhjää tälle aamupäivälle, joten aattelin tulla heittämään moikat tänne blogin puolelle. Suurin osa näistä kuvista on lojunut kameran muistikortilla jo monta viikkoa ja näiden perusteella vois päätellä, etten oo viimeiseen pariin kuukauteen juuri muuta tehnyt kuin syönyt, mut älkää antako sen häiritä.

IMG_3108 IMG_2944

Tässä nyt se NYXin paletti, minkä mainitsin pari postausta taaksepäin. Oon tykännyt etenkin noista highlightereista, joista toinen taittaa kultaiseen ja toinen vaaleanpunaiseen, sekä luomiväreistä, joita löytyy ihanissa sävyissä niin mattaisina kuin kiiltävinäkin. Hyvän tarjouksen innoittamana ostin samalla reissulla myös tuon Ecotoolsin meikkisivellinpaketin, josta löytyi kuusi laadukasta ja monikäyttöistä sivellintä.

IMG_3066 IMG_2878 IMG_4821

Pitkäperjantaina treffattiin Katrin kanssa lounaan merkeissä missäs muuallakaan kuin Kahvila ALKUssa ja ai että, lohi-vuohenjuustosalaatti ei pettänyt taaskaan. Rakastan ALKUn salaattibuffettia, josta saa koottua reilun kokoisen annoksen mieleisillään täytteillä ja vieläpä ihan kohtuuhintaan.

IMG_3017 IMG_2846 IMG_4889

Vaikka kuluneiden viikkojen sään perusteella alkaa tuntua, että tuleekohan se kesä sieltä ollenkaan, niin nämä bikinit kaupassa nähdessäni en voinut vastustaa kiusausta olla nappaamatta niitä mukaani... Jospa nää pääsisi käyttöön sitten viimeistään kesälomareissulla, jota ollaan kovasti yritetty järkätä elokuun loppupuolelle. Tällä hetkellä kaikki on vielä hyvin epävarmaa, mut jotenkin ajatus kolmen viikon lomasta jo lähes syksyisessä Suomessa vähän hirvittää, joten yritetään keksiä jotain..

IMG_4874 IMG_4770

Pari uutta kosmetiikkalempparia, yllättäen NYXiltä..!

IMG_4838

Kuten postauksen kuvista näkyy, avokadoleivistä on tullut tän kevään aikana miulle se juttu. Etenkin tää viimeisessä kuvassa näkyvä kombo: ruisleipää avokadolla, kananmunalla ja ripauksella suolaa ja pippuria, 5/5! Hyvää, terveellistä ja täyttävää.

Nyt mie lähden tästä syömään, vähän freesautumaan ja suuntaan sitten töihin iltavuoroon, ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille! Pidetään sormet ja varpaat ristissä, että se kunnon kevät rantautuisi vielä joskus tänne Suomeenkin...

6 kommenttia:

  1. ihania kuvia ja uusia juttuja! :) <3

    VastaaPoista
  2. tänää kävin nappaamassa noi samat bikinit mukaa, en voinu vastustaa ku on sen verran kauniit yksilöt :D ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne on kyllä niin nätit, tulispa vielä semmoset kelit että pääsis käyttöönkin! :-D

      Poista
  3. joo hah vähän piti kyllä miettiä että tulekoohan ainakaa tänä kesänä käyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos ei, niin ompahan hyvä syy alkaa suunnitella reissua johonkin semmoseen paikkaan missä tulee käyttöön.. 8)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm