3. huhtikuuta 2019

HELLO SPRING


P3160720_Fotor IMG_0006 P3160724_Fotor P3160713_Fotor
Lisäsin just yhden reissussa napatun kuvan Instagramiin kuvatekstillä tänään oli ihan yhtä sininen taivas ja melkein yhtä kiva päivä kuin kolme viikkoa sitten, ja se kyllä kuvaa täydellisesti tätä ihanaa kevätauringon täyteistä keskiviikkoa. Vaikka arkeenpaluu on tuntunut ajoittain hieman haastavalta ja lomasta tuntuu kuluneen jo pieni ikuisuus, niin tänään oli koko päivän niin ihanan keväistä, aurinkoista ja lämmintä, että hymy on ollut korvissa aamusta asti. Jos ei ihan yhtä leveästi kuin näissä kuvissa, niin ainakin melkein, ja se on tällä pallonpuoliskolla jo ihan hyvin se ;-D

Tänään on hymyilyttänyt mm.

◇ hyvin nukuttu yö ja aamu ilman herätyskelloa. Arvostan kyllä pitkiä yöunia niin paljon, virkeänä herääminen on yksi parhaista asioista mitä tiedän!

◇ äidin kanssa vietetty laatuaika. Joskus nuorempana jaksoin ihmetellä niitä, jotka sanoivat parhaaksi ystäväkseen tai suurimmaksi esikuvakseen oman äitinsä, mutta näin "vanhemmalla iällä" pystyn kyllä ymmärtämään heitä täysin. Onhan se nyt melkoisen hieno juttu että just omalle kohdalle on sattunut se maailman paras äiti ♡

◇ kirjan lukeminen parvekkeen oven raossa. Tää on niiin selkeä kevään merkki! Meidän naapuritkin on varmaan samaa mieltä, että kyllä silloin on kevät, kun meikäläinen ilmestyy ranskalaisen parvekkeen ovenrakoon nauttimaan auringosta :-D Mutta siihen paistaa niin lämpimästi eikä käy yhtään tuuli, tänäänkin tarkeni shortseilla ja t-paidalla! Tällä hetkellä luen lomalla aloittamaani Jojo Moyesin Ne jotka ymmärtävät kauneutta, ja hieman tahmean alun jälkeen oon kyllä tykästynyt siihen kovasti ja tekisi mieli olla koko ajan nenä kiinni kirjassa.

◇ ehkä maailman täydellisimmän ja miun näköisimmän kevättakin löytyminen. Pieni miinushan tässä nyt on, että takki jäi tyyriin hintansa takia vielä kauppaan, mutta nyt on kova alekoodin metsästys käynnissä... Tilanne nyt on vaan se, että se takki on saatava!

◇ lenkki Miikan ja Martan kanssa iltapäivän auringosta nauttien ja kuraisia metsäpolkuja koluten. Metsälenkeissä on kyllä jotain niin ihanan rauhoittavaa, ettei mutaiset kengät ja housunlahkeet haitanneet yhtään. Saan huomennakin Martan lenkkiseurakseni ja lämpömittarilukemat pitäisi hipoa silloinkin kymmentä astetta, kuinka ihanaa!

◇ puolen tunnin hikinen Tabata-treeni. Olin pitkästä aikaa Kristalli Sportin Fitranx-tunnilla, ja muistin taas, miten kivaa se on. 30 minuutissa on todellakin mahdollista puristaa itsestään kaikki irti, saada kunnon hiki pintaan ja lihakset maitohapoille.

Maria Veitola yökylässä. Meiltä oli lomalla jäänyt muutama jakso katsomatta, ja ollaan nyt tuijoteltu niitä rästiin jääneitä jaksoja. Vitsi mie kyllä tykkään tuosta sarjasta, ja Mariasta! Jotenkin niin rentoa, mutta koukuttavaa katsottavaa, toivottavasti tätä sarjaa tehdään vielä monta kautta.
◇ Lidlistä ostamani mansikat. Viimeisimmästä tuoreista mansikoista alkaa olla niin pitkä aika, että heti kun kevään ensimmäiset, kohtuullisen normaalin näköiset mansikat ilmestyy kauppoihin, niin en pysty vastustamaan niitä. Heviosastolta tarttui mukaan myös pensasmustikoita, mangoa ja granaattiomena, joten näyttää vahvasti siltä, että huomenna taitaa olla superaamiaisen aika...
Toivottavasti teilläkin on ollut ihana päivä. Ainakin itselleni tuo kevätaurinko ja hurjaa vauhtia lisääntyvä valoisuus antaa niin paljon energiaa, että mistään kevätmasennuksesta ei ole tietoakaan. On se vaan aika hieno fiilis, että yksi pitkä talvi on taas selätetty ja takanapäin, ja edessä on roppakaupalla lämpeneviä päiviä, vihertävää luontoa ja väheneviä vaatekerroksia. Nautitaan hei tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm