15. huhtikuuta 2019

KEVÄTSUOSIKKEJA

P4060062_Fotor

Aamupala: Vaikka vannoutunut puuron ystävä olenkin, ja syön neljän viljan puuroa aamupalaksi 98% aamuista, joinakin aamuina on kiva vähän panostaa. Vapaapäivinä onkin ihan parasta tehdä kiireettömän aamun kunniaksi vähän tavallista parempi, ja ennen kaikkea nätimpi, breku. Smoothie bowlit ja tuoreet hedelmät toimii aina, ja samalla saa kenties Instagramiinkin kivan uuden kuvan!

Elokuva: Käytiin viime viikonloppuna vastikään avatussa Kuvalinnassa katsomassa Dumbo, ja vitsit kun se oli symppis! Tykkään niin paljon näistä uusista versioista Disney-leffoista, kaikella kunnioituksella vanhoja piirrettyjä kohtaan. Kesällähän elokuviin tulee Leijonakuningas, ja saan siitä trailerista joka kerta kylmät väreet! Tuo uusi elokuvateatteri oli myös positiivinen yllätys, ja Dumboa suosittelisin ehdottomasti.

IMG_0010

Kirja: Lomalla tuli luettua useampikin hyvä kirja, tässä niistä pari: Paula Hawkins - Tummiin vesiin ja Jojo Moyes - Elä rohkeasti. Paula Hawkinsilta olin lukenut aikaisemmin hänen esikoisteoksensa Nainen junassa, jonka muistelin olevan ihan hyvä, ja ostinkin ennen reissua pokkaritarjouksesta tämän Tummiin vesiin. Tykkäsin tästä kovasti, jopa enemmän kuin siitä ekasta! Kirjassa oli kyllä aika paljon henkilöitä, mutta yllättävän hyvin pysyi silti kärryillä, kuka on kuka, kun juoni oli niin mukaansatempaava ja kiinnostava. Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen dekkari!
Elä rohkeasti taas oli päätösosa Louisa Clarkista kertovalle trilogialle, johon kuuluu siis myös elokuvana tunnettu Kerro minulle jotain hyvää ja Jos olisit tässä. En tiedä uskaltaisinko jopa väittää, että tämä viimeinen oli suosikkini näistä kolmesta! Rentoa hömppälukemista, joka pistää kuitenkin ajattelemaan. Ja haaveilemaan, nimittäin matkasta New Yorkiin...

Vaatteet: Koska kevätvaatteet ei nyt ole vielä ihan päässeet täysillä käyttöön, oon pitäytynyt toistaiseksi aika lailla mukavaa ja lämmintä-kategoriassa. Zalandon aleista tilaamani Niken collegesetti onkin ollut päällä harva se päivä, tämä on samaan aikaan mielestäni sekä rento ja supermukava että retrolla tavalla tyylikäs!

P4060102_Fotor

Herkku: No ehdottomasti ranch-linssisipsit. Ranch on kyllä ihan miun all time favourite mauste dipeissä, sipseissä, tai oikeastaan ihan missä vaan. Toimii superhyvin myös näissä linssisipseissä, rakkautta ensipuraisulla!

Tv-sarja: Tähän olisi muutamakin hyvä vaihtoehto, mutta kyllä Bachelor Suomea oli taas odotettu kuin kuuta nousevaa, joten sanotaan se! Se on vaan niin viihdyttävää aivot narikkaan-katsottavaa, ettei paremmasta väliä. Vähän tosin ehkä harmittaa, että ohjelman budjetti on ilmeisesti pienentynyt aika roimasti edellisiin kausiin verrattuna...

Biisi: Ellipsin Lasityttö on just sopivalla tavalla outo, Queen-viboineen kaikkineen.

P4070167_Fotor

Kengät: Satuin näkemään nämä Filan sneakerit jollain YouTube-videolla, ja ihastuin heti tuohon suloiseen värimaailmaan. Valkoiset ysärilenkkarit tuntuu löytyvän joka toisen kenkäkaapista (toim. huom. myös omastani, tosin Zaran halpiskopioina), mutta tuo nudeen menevä vaaleanpunainen ja vaalea mintunvihreä tuo mielestäni kivaa twistiä. Pakko tunnustaa, etten ole vielä uskaltanut poistua nämä jalassa kodin seinien ulkopuolelle, sillä kuraantumisen riski on edelleen semikorkea, mutta enköhän pian pääse näillä keväisiä katuja tallaamaan...

Luonnonilmiö: Koska Sulosaaren liepeillä majaileva norppa on toistaiseksi meiltä vielä näkemättä, niin kyllä valoisat illat on yksi aika ihana ilmiö myös! Tässä vaiheessa vuotta sitä on talven jälkeen edelleen ihan ihmeissään, että voiko kahdeksan jälkeen muka olla vielä valoisaa. Tänäänkin lähdettiin iltakävelylle vasta hieman ennen seitsemää ja saatiin vielä nauttia lämmittävistä auringonsäteistä, huikeeta! Tämän viikon sääennusteet näyttää muutenkin huomattavasti viime viikkoa ilahduttavammilta, kevätaurinko ja lämpimämmät päivät on kyllä niiiin tervetulleita.

P4130183_Fotor

Meikkituote: Tähän on mainittava parikin suosikkia: ensinnäkin Lumenen Invisible Illumination-sarjan nestemäinen poskipuna, jonka ostamista oon harkinnut ja tuumaillut ties miten pitkään, mutta vihdoin hyvän tarjouksen innoittamana päädyin sen ostamaan. Oon sipaissut tätä poskilleni nyt muutamana päivänä, ja tykkään tosi paljon! Sävy on ainakin omalle iholleni erittäin käypä, ja tää tuo ihanaa hehkua ja eloa kasvoille.
Viime viikkoina oon tykästynyt myös hieman oranssiin taittaviin, lämpimän ruosteenpunaisiin huulipuniin. Vaikka nudet sävyt ovat edelleen lähellä sydäntä, niin jotenkin tämä vähän punaisempi huulilook sopii hieman päivettyneille kasvoille mielestäni nudea paremmin. Olenkin käyttänyt nyt lähes joka päivä joko NYXin mattahuulipunaa sävyssä 12 Sierra, tai samaisen brändin Powder Puffia sävyssä 13 Teacher´s Pet.

P4070127_Fotor

Tuliainen: Kovin montaa ostosta ei tullut Koh Lantalta tehtyä, mutta tämä herkuilla kuvioitu pyjama on yksi niistä vähäisistä tuliaisista. Bongasin tämän eräästä supersuloisesta jäätelökahvilasta, ja ajattelin heti, että se on saatava mukaan. Jäätelöt jäikin sitten ostamatta, mutta söpö uniasu on kuitenkin päässyt käyttöön kotiin palattuamme lähes päivittäin! Mistä tulikin mieleeni, että pitäisiköhän sitä joskus myös pestä...

Podcast: Taisinkin mainita Miisan ja Tomaksen Parisuhdekriisi-podcastin jo pari kuukautta sitten, mutta oon kyllä edelleen heidän suuri faninsa ja en malttaisi aina odottaa uutta jaksoa. Podcastien kuuntelusta on kyllä muutenkin tullut miulle melkein kuin uusi harrastus, ja ongelmaksi meinaakin muodostua, kun olisi niin paljon hyviä podcasteja ettei meinaa keretä kaikkia kuunnella...

2 kommenttia:

  1. Hei podcastsuosituksia kaivataan! Ois kiva jos jakaisit lemppareitas myös lukijoille :) nonsense ja papupata on jo kuuntelussa, mutta eihän se kaks jaksoa viikossa mihinkään riitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihanaa kun kysyit! Nonsense ja Papupata on kyllä ehdottomia vakkarilemppareita täälläkin, ja niitä oisin suositellutkin ensimmäisinä. Niiden lisäksi oon tykännyt myöskin Jäljillä-podista, jonka jaksoissa perehdytään kuuluisiin murhamysteereihin ja katoamistapauksiin, joten jos true crime-jutut kiinnostaa niin suosittelen tutustumaan! Uusin suosikkini on Auta Antti!, jossa kuuntelijat saa lähettää milloin mistäkin askarruttavasta asiasta kysymyksiä Antti Holmalle, joka niihin hupaisaan tyyliinsä vastailee. Siinä nyt pari kuuntelemisen arvoista! :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm