21. huhtikuuta 2019

LONG WEEKEND

P4140052_Fotor IMG_0012 P4140071_Fotor P4140049_Fotor P4140082_Fotor IMG_0011

Rentoa sunnuntai-iltaa tyypit! Mitäs teidän pitkään viikonloppuun kuuluu? Itse olin perjantaipäivän vielä töissä, mutta sitten pääsinkin vapaiden viettoon, ja pakko myöntää että oon aika fiiliksissä tästä kolmepäiväisestäkin viikonlopusta. Aika ihanaa, että on jo ehtinyt pari päivää ottaa ihan rennosti, ja vielä on huominen jäljellä!

Tähän viikonloppuun on mahtunut mm. pikainen reissu Ikeaan, ystävien kanssa vietettyä laatuaikaa, pitkiä kävelylenkkejä auringonpaisteessa, pimennysverhon ansiosta ensimmäiset 10 tunnin unet moneen viikkoon, Sulosaaren suloisen norpan bongailua useaan otteeseen, kesän ensimmäiset turkinpippuripehmikset Lippakioskilta, muutama ihana kevätlöytö Matkuksen puolelta sekä mieletön sunnuntaibrunssi. Ei hassumpi viikonloppu siis, eikä se ole vielä edes ohi! Keli on hellinyt sen verran mukavasti, että salitreenitkin vaihtui suosiolla ulkoiluun ja lenkkeihin, eikä ole kyllä kaduttanut yhtään. Oli myös ihanaa nähdä pitkästä aikaa hieman kauempana asuvia ystäviä ja päästä vaihtamaan kuulumisia heidän kanssaan, sillä edellisestä kerrasta oli taas päässyt vierähtämään tovi jos toinenkin... Pimennysverho oli paras ostos pitkään aikaan, vaikka valoisuus onkin ihanaa, mutta on ihan kiva saada nukuttua hieman aamuviittä pidempään kun siihen on mahdollisuus. Sulosaaren norppaa oon päässyt ihastelemaan tällä viikolla jopa kolmesti, pari kertaa jäällä köllöttelemässä ja kerran uimassa, ja siinä on kyllä ehkä maailman löysäranteisin luontokappale! Brunssista tuli taas ähky, eka turkkari maistui juuri niin hyvältä kuin muistelinkin ja Matkuksesta tarttui mukaan mm. kahdet uudet housut, jotka vilahtaa varmasti asukuvissa lähiaikoina.

Huomiselle meillä ei pahemmin suunnitelmia vielä ole, ainakin siellä salilla tekisi vähän mieli jo mennä käymään ja säästä riippuen ulkoillaan joko enemmän tai vähemmän. Ensi viikolle on kyllä lupailtu aivan mielettömiä lämpötiloja ja reilulla kädellä auringonpaistetta, ai että! On tää kevät kyllä ihan paras juttu ikinä. Ihanaa illanjatkoa ja rentoa uutta viikkoa, aloitittepa sen sitten töissä tai vielä vapaalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm