29. huhtikuuta 2019

VIIKKOKATSAUS

P4260032_Fotor

Mikä oli viikonlopun paras juttu?
Viikonloppu oli oikeastaan aika tavallinen, mutta parasta oli ehkä se, että vaikka olin kaikkina päivinä töissä, ehdin silti touhuamaan paljon muutakin. Pääsin perjantaina ja lauantaina töistä jo yhdeltä, ja sunnuntaina neljältä, ja viikonloppuun mahtui siis myös auringonpaisteesta nauttimista ulkona, treenaamista, kuvailua, herkuttelua, lempisarjoja, pitkiä yöunia, lenkkeilyä ja perheen kanssa yhdessäoloa. Vaikka työpäivät ei siis olleetkaan ihan yhtä pitkiä kuin mitä tavallisesti viikonloppuisin, lyhyemmät vuorot mahdollisti sen että ehti ja jaksoi tehdä muutakin kuin töitä.

Arvosana viime viikolle?
Hmm, ehkä 9? Kelit helli viime viikolla ja aurinko lämmitti ihanasti melkein joka päivä, ja hyvällä säällä olikin suora vaikutus mielialaan. Listailinkin viime postauksessa viime viikon kivoimpia juttuja ja niitähän oli paljon. Ehkä vielä kivemman viikosta olisi tehnyt se, ettei alkuviikon paria lämmintä iltaa olisi tarvinnut viettää töissä neljän seinän sisällä, mutta toisaalta loppuviikon aamuvuorot kompensoi sitä aika hyvin. Ja tietysti Tuulin putoaminen Selviytyjistä laskee arvosanaa myös!!!

IMG_0015 P4260025_Fotor

Miltä näytät tänään?
Tänään on kyllä niin perinteinen vapaapäivälook kuin olla voi: ei meikkiä, vähän likaiset hiukset sotkuisella nutturalla ja päällä collegeshortsit, isohko t-paita ja jalassa puputohvelit. Vaikka välillä on kiva laittautua ja pukeutua kivasti, rakastan myös tällaisia vapaapäiviä, kun voi vain antaa ihon hengittää ja saa hengailla kotivaatteissa lähes koko päivän.

Päivän suunnitelmat?
Tänään olisi suunnitelmissa vielä ainakin imuroida, viikkailla lojuvia vaatteita kaappiin ja paneutua tiskialtaassa odottavaan likaisten pannujen ja kattiloiden kekoon. Wuhuu...! Illalle olen varannut HIIT-tunnin, joka on itse asiassa kevään viimeinen ennen kesätaukoa. Tänään pitäisi käydä myös kaupassa, sillä jääkaapissa taitaa jo kaikua... Illalla on myös ehdottomasti katsottava ainakin yhden jakson verran The Actia.

P4260112_Fotor

Mitä odotat tältä viikolta?
Ainakin viikonloppua, sillä tällä kertaa se on vapaa ja vieläpä kolmepäiväinen. Viikonlopulle ei ole vielä pahemmin suunnitelmia tehtynä, joten toivottavasti niitäkin ilmaantuu, sopivassa määrin. Odotan myös, että aurinko kävisi edes muutaman kerran moikkaamassa, viimeistään sitten loppuviikosta... Tällä viikolla pääsen myös pitkästä aikaa muutamaan suosikkijumppaani, ja koska olen jumppapirkko henkeen ja vereen, odotan niitäkin.

Mitä aiot syödä tällä viikolla?
Terveellistä perusruokaa! Pakko myöntää, että meillä jäi loman jälkeen ehkä hieman turhan rento syömismoodi päälle ja herkkuja on tullut vedettyä siihen tahtiin, että nyt tekee mieli palata taas ruotuun. Ainakin joksikin aikaa :-D Tänään kaupasta lähtee siis varmaan mukaan peruskattaus kanaa ja riisiä, makaroonia ja jauhelihaa, hedelmiä ja kasviksia, kananmunia ja kaurahiutaleita, maitorahkaa ja cashewpähkinöitä. Viikonloppuna olisi sitten tarkoitus pitää karkkipäivä ja myös kokata jotain vähän parempaa.

P4260140_Fotor IMG_0014

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
Aloittaa vihdoin pyöräilykauden! Tällä hetkellä se on kiinni enää siitä, että tarvitsen pyörääni toimivan lukon. Haluan myös suunnitella, miten voisimme ensi viikolla juhlistaa viidettä kihlajaisvuosipäiväämme Miikan kanssa.

Päivän ilonaihe?
Mukavasti rullannut juoksulenkki aamulla. Varma kevään merkki on kyllä se, kun meikämandariini aloittaa juoksemisen, ja usein lopettaa sen yhtä nopeasti :-D Kävin pari viikkoa sitten vähän kuulostelemassa, miltä homma tuntuu tauon jälkeen, ja juoksin vain puolet lenkistä. Penikat ei yllättäen tulleetkaan siitä ollenkaan kipeiksi, joten nyt elättelen toivoa, että "vanhat vaivat" pysyisikin poissa ja pystyisin ehkä herättämään juoksuharrastuksen uudelleen eloon. Tänään oli ainakin tosi kiva juosta ja askel kulki ensimmäisen 10 minuutin jälkeen jopa kevyesti, ja lenkin jälkeen oli niin eufoorinen olo, että hoin vaan kotiin päästyäni itselleni puoliääneen "vitsit miten hyvää tuo teki, vitsit oli kiva juosta". Tuon olotilan kun muistaisi aina silloin, kun lenkille lähteminen ei ihan nappaisi.

P4260122_Fotor

2 kommenttia:

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm